Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy mindig kb....

Miért van az, hogy mindig kb. egy fél órán át írok egy nyilvánosságba kerülő szöveget, majd kitörlöm az egészet?

Figyelt kérdés

(pl. itt egy kérdést, egy hozzászólás egy közösségi oldalon, youtube-on, itt. ) De van, mikor csak egy ismerősömnek egy üzenetet, majd pedig úgy érzem hülyeség az egész és kitörlöm, majd nem csinálok semmit? Pedig tudom, hogy nem hülyeség, hogy sokáig formáztam a szöveget, de gondolok egyet, hogy mit fognak erről gondolni, és kitörlöm?

Rengetegszer történt ez meg velem. Olyan is volt, hogy írtam egy hosszú üzenetet... Kitöröltem az egészet, majd írtam 3-4 szót, és elküldtem

Néha visszagondolok, hogyha elküldtem volna, talán idéznék a hozzászólásomat egyszer, hogy milyen okosat mondtam :D

2015. dec. 21. 03:01
 1/4 anonim válasza:

most, mi a probléma? tul sok az időd koma, látod én nem agyaltam ezen a hszen

22/L

2015. dec. 21. 03:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez velem is igy van...Elég idegesitő, mikor van valami problémám és eszembe jut, kiirhatnék róla egy kérdést, hátha tud valaki valami tanácsot adni. Leirom a sztorit, átnézem mégegyszer és igy mondom magamba, hogy hmm ezt inkább máshogy irom, uhh inkább azt is. Végül az egész szöveget teljesen átirtam. Erre fogom magam és kitörlöm inkább az egészet azzal, hogy biztos hülyeség és úgy is csak odairná a többi kommentelő, hogy mekkora idióta vagyok vagy mindenki lepontozna és az elég gáz lenne. Utána meg mindig bűntudatom van, mert igy olyan, mintha nem merném a saját véleményemet felvállalni és hót szánalmasnak érzem magam XD
2015. dec. 21. 03:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:

Igazad lehet :D Sok az időm, még ha nincs is, ha olyan kedvem van csinálok :'D

Második válaszoló:

Na én egy az egyben ugyanebben a cipőben járok :D Most ez azé' lenne mert elvileg introvertált a személyiségem, vagy valami rejtett erő megállít, hogy ne tegyem, különben örökre megpecsételődik a sorsom. :D

2015. dec. 21. 03:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Pedig azt úgy kell, hogy rányomsz a küldésre és akkor már nincs min majrézni. Igen, ezt is gyakorolni kell. Mivel felmerült benned, hogy majd idézhetnének tőled, lehet hogy nem is lenne hülyeség ez, ezért kell elküldeni, és többet nem foglalkozni vele. Ha rosszat mondanak rád, arra meg ne reagálj, mert minek? Neked is van véleményed, ne félj kimondani, ezért nem fognak lecsapni
2015. dec. 21. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!