Te a pénzért nyilvánosságra hoznád az életed, úgy hogy a sztárok teszik? Pl Justin Bieber
Az hogy mindenki tudja mit csinálsz, kimész az utcára már fotóznak, kameráznak téged.
Felmész a netre és mindenhol magadat látod. Hogy lehet így élni?
Vagy van ezeknek a sztároknak magánszférájuk is?
A fotózás, kamerázás azért nem olyan zavaró dolog ha közben egy Ferrari vagy Lamborghini volánja mögött ülsz, az ilyen emberek meg nem tömegközlekedéssel járnak-kelnek.
Ha én neten magam látnám...hát szarnék rá, ha annyi pénzem lenne mint egy ilyen embernek, akkor nagyjából soha nem is ülnék gép elé, mert csinálhatok helyette bármi mást.
Magánszféra is meg tud maradni ha úgy akarja valaki, azért megvannak a körök ahol csak a gazdagok mozognak.
Részemről mondjuk tárgytalan lenne a dolog, mert baromi antiszociális, zárkózott vagyok, és soha nem tudnék jól színpadon szerepelni.
Annak, ha vki híres lesz, bizony ilyen ára van. Jó, nem minden esetben, hanem akkor, ha úgy lesz híres, hogy az embereket érdekli... tehát mondjuk filmszínész, énekes, nem pedig színházi színész. Valamit valamiért.
Én biztos, hogy nem bírnám ezt. De mondjuk nem is vagyok annyira exchibicionista alkat, sem tehetséges. Inkább szeretek meghúzódni a háttérben (nem tapéta módon, de nem szeretek nagyon megbotránkoztatni másokat vagy nagyon kitűnni a tömegből).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!