Lettél már nyilvánosan megalázva a közösségi médiában?
Figyelt kérdés
Ki tette és miért? Hogyan viselted?
Velem most történt meg először, nagyon rosszul vagyok.
2020. júl. 25. 13:10
11/14 anonim válasza:
7# csak ugye a nagy kerdes hogy nem mindig a sertett kedves az Ur szemében.
En azt latom akik hazudgàltak rolam lejarattak öket hordozza tenyerén.
Kerdezö az en esetemben amikor az exem azzal vadolt megcsalom milyen r.banc vagyok etc az egesz csaladja össze haverjai elhitték es vagyok lenezve a mai napig részükröl. A valosagra egyik sem kivancsi. Velem nem beszelnek. Es LÖN neki van komoly kapcsolata meg elö is léptették, nem nekem
13/14 anonim válasza:
Még nagyon régen suliban, amikor volt még fb-om. Valamelyik tanárnak kellett segítenünk, illetve már nem is tudom, a lényeg, hogy párunkat hívattak és a sietségben csak úgy hagytam a gépet. Kicserélték a fb fotómat egy rajzolt spermiumra, odaírták, hogy legelső kép rólam. Üzenőfalamra kiírták, hogy meleg vagyok, ismerkednék hasonló identitású fiúkákkal. Hogy viseltem? Szartam rá, attól nyugodtan tudok aludni. Egy vicc az egész FB amúgy is. Ott csak kiéli mindenki a szánalmas kis online életét. A szomszéd csaj kitett volt magáról egy képet szülés közben, az már elég elkeserítő volt. Azóta FB om sincs, de nem is kell többet. Minek olyan FB barátok, akik köszönni sem képesek az úton, meg azt sem tudom kik azok egyáltalán? Vannak valós barátaim és nekem az elég.
14/14 anonim válasza:
Nem, mivel távol tartom magam tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!