Akik nyilvánosan esnek egymásnak, azok tulajdonképpen kinek csinálják a műsort?
ez semmi, tavaly egy 50es pár a full teli strandon szexelt egy akkorát a vízben, hogy mikor az öreg elment, sokan félhangosan mondták, hogy NA VÉGRE? EZ IS MEGSZÜLETETT!
az asszony egy felfújható matracon feküdt hassal, míg az ürge mögötte állt, és úgy tologatta az asszonyt mindenhova.
elsőnek senkinek nem esett le, bár olyan negyed óra múlva az élelmesebb anyukák már a kisgyereket kiparancsolták a vízből és másfelé navigálták el őket, látván hogy erősen 18+ kategória lesz itt.
ettől durvább élményem még élőben strandon nem volt!
Közöny az már az elfogadás... hát engem felháborít, jézusom, nem az a megoldás, hogy a saját gyerekemet kihívom, az a medence aznap már g*cis marad egész napra, a később érkezők mit sem sejtve pancsikolnak, az ember szemébe-szájába belemegy a víz... fúj, ne már!
Az lehet persze, hogy félnek rászólni, de miért? Tegye már fel a kezét (a margitszigeti szatírokon kívül) aki erre frankón kíváncsi! Féljen az, aki akkora ringyó (legyen az nő, vagy férfi, tökmindegy) hogy kiáll az emberek szeme elé pettingelni, vagy még rosszabb... :/
Én azt nem értem, ha nyilvánosan sexelnek akkor utána mit háborodnak fel azon, ha felkerül jewtube-ra vagy napiszarra. Keresték a bajt, hát megkapták.
Egyébként mi az a nyányó? :DDDDD
#4 Inkább ne kérdezd! xd
Szerintem egyáltalán nem elfogadható ez a nyílt...kapcsolat.Most őszintén tényleg nem érdekel senkit.Szerintem egyszerűen csak unatkoznak vagy nyilvánosan ki akarják mutatni érzelmüket...bár undorító módon.Engem is idegesít.Menjenek haza azt rendezzék le ott.Nem kell a műsör,főleg nem gyerekek előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!