Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Talán még se kellet volna...

Talán még se kellet volna nyilvánoságra hozni?

Figyelt kérdés

Szóval nem olyan rég szerencsejátékon nyertem egy nem túl nagy összeget. 1,6 Millió de elmeséltem pár embernek most meg régóta nem látok rokonok járnak igy ide hogy,nehéz az élet jajj Karcsikám adhatnál egy kicsit ha már olyan sokat nyertél meg ilyesmi szövegeket nyomnak be.Én érzem magam kellemetlenül ilyen helyzetekben. Ti mit tennétek? Persze nem adtam mert hát nem olyan nagy ez a összeg,meg pár haver akik általában akkor jönnek ha kell valami mondták adjak már 20e-t abból nem a sok pénzből meg se látszik.

Hülyeség volt elmondani?

2014. máj. 4. 12:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Tudod rá a választ.
2014. máj. 4. 12:24
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor hülyeség,túl naiv vagyok :S! Haverom mondta mondjad már nem mondom el senkinek. Akkor nem bizhatok senkiben csak magamban igaz?
2014. máj. 4. 12:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hülyeség volt elmondani.

Azt mondják, akik nyilvánosságra hozták a nagy nyereményüket, azoknál ugye végig lehetett követni sorsuknak alakulását, végül mind szegényen végezték.Hacsak nem fektették azonnal valami ingatlanba, ingóságba.

Következetesen mondd, hogy nem adsz, legfeljebb lesz csak két igaz barátod, aki megért, az álnok, haszonleső barátok meg lekopnak.

2014. máj. 4. 12:36
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
mondd meg nekik hogy már elköltötted.
2014. máj. 4. 12:48
 5/15 A kérdező kommentje:

Veszek egy autót szerintem! :) Köszönöm a válaszokat! :)

Úgyis régóta szeretnék autót! ha legközelebb nyerek nem fogom elárulni senkinek! Nem tudtam hogy enyire sokkan fognak körbe rajongni.

2014. máj. 4. 13:21
 6/15 acelsziv ***** válasza:
Az volt. Mondd meg, hogy le van kötve a pénz és te sem férsz hozzá. Mellesleg nyugodtan kérdezd meg a "rég nem látott" rokonokat hogy miért csak most jutottál eszükbe.
2014. máj. 4. 13:32
 7/15 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érdemes elmondani senkinek. Haveroknak meg pláne nem.

Ha valaha is nyerek nagyobb összeget, még a szűk családnak sem mondanám el. Persze, segítenék nekik, de úgy, hogy ne tudják meg, hogy nagy összeg birtokosa lettem.

Most meg koptasd le őket. Annyira szánalmasak az ilyen képmutató emberek, hogy ha van pénz, csak akkor érdekled őket.

Nem önzőségből, hanem mert nem akarom, hogy bármennyire is befolyásoljanak. Vagy máshogy álljanak hozzám a pénz miatt.

2014. máj. 4. 13:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen énis így gondolom! Tökre szánalmas hogy a pénzre jönnek mint a döglegyek! Pedig nem nyertem nagy összeget! Mi van ha Ötöslottó nyerem meg például? Sajnos az emberek vérébe a kapzsiság :S Szóval legközelebb senkinek nem mondok semmit :)
2014. máj. 4. 13:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Természetesen nem kell elverned a pénzt, csak azért, hogy azt mondhasd a kunyerálóknak, hogy már elköltötted, elajándékoztad, elosztogattad, jótékony célra odaadtad, kaszinóban elvesztetted.
2014. máj. 4. 14:00
 10/15 anonim ***** válasza:
Kar volt dicsekedni. Ha nem akarsz adni, szivbaj nelkul mondj nemet.
2014. máj. 4. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!