Talán még se kellet volna nyilvánoságra hozni?
Figyelt kérdés
Szóval nem olyan rég szerencsejátékon nyertem egy nem túl nagy összeget. 1,6 Millió de elmeséltem pár embernek most meg régóta nem látok rokonok járnak igy ide hogy,nehéz az élet jajj Karcsikám adhatnál egy kicsit ha már olyan sokat nyertél meg ilyesmi szövegeket nyomnak be.Én érzem magam kellemetlenül ilyen helyzetekben. Ti mit tennétek? Persze nem adtam mert hát nem olyan nagy ez a összeg,meg pár haver akik általában akkor jönnek ha kell valami mondták adjak már 20e-t abból nem a sok pénzből meg se látszik.
Hülyeség volt elmondani?
2014. máj. 4. 12:22
11/15 anonim válasza:
Tanulj az esetből, és soha ne áruld el senkinek, ha nyersz. Jó dolog egyébként segíteni, de nem ilyen esetekben.
12/15 A kérdező kommentje:
De legalább tanultam belőle! Igy legalább tudom ki az aki támad mint a döglégy :) Még csak 21 éves vagyok gondolom még túl friss vagyok az életben :)
2014. máj. 4. 14:37
13/15 anonim válasza:
Azért azt ne mond, hogy 1,6 millió nem nagy összeg. Sokaknak a töredéke is megoldaná egy-egy problémáját. Mai világban meg kell becsülni a pénzt!
14/15 A kérdező kommentje:
Igen végülis az biztos hogy nem kis összeg! :)
Csak én az ötöslottóhoz viszonyitotam! :)
2014. máj. 4. 17:01
15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Egyszer már elmondta egy személynek az már nem titok! Sajnos. Én tudok egy másik példát mondani,írni, ez nem közvetlen ide tartozik. Egy Zala megyei városban a házaspár egy helyen dolgozott. Persze lehetett ott "boltozni",seftelni. Egy pár év múlva összeveszett a pár és mindent kikiabált a férjére amit addig össze "boltozott" az ember. A férjet elbocsátották majd később az asszonykát is mert persze Ő is részesült a javadalmakból. Tehát ha lehet még a házastárs se tudjon semmiről, mert fordulhat a kerék, ha csak nem feleznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!