Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért b*ziz le mindenki ha...

Miért b*ziz le mindenki ha kifestem a körmöm?

Figyelt kérdés

Miért hiszi azt mindenki hogy csak lányok festhetik a kormüket??? Még oké ha rózsaszín,vagy lilára de ez fekete...

Amerikába már teljesen elfogadott de Magyarország ezt is képtelen elfogadni vagy mivan??? Érdekes ország ez....

Emo-s vagy? Nyomorék vagy. Trapet hallgatsz? Akkor meleg. Rockot? Akkor meg sátánista.. Imádlak magyarország☺️🙂

2020. júl. 21. 10:39
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Idióta...
2020. júl. 22. 16:23
 42/49 A kérdező kommentje:
Senki nem mondta hogy válaszolj a kérdésre. Most nagyfiúnak hiszed magad mert le b*ziztál vagy miaf*sz?
2020. júl. 22. 16:24
 43/49 anonim ***** válasza:
47%
Igen buzï
2020. júl. 22. 16:25
 44/49 A kérdező kommentje:
Gratulálok... Üzenem anyucinak jól nevelt.
2020. júl. 22. 16:28
 45/49 anonim ***** válasza:
47%
Átadom buza
2020. júl. 22. 16:30
 46/49 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem miért veszekedsz,nekem alapból nincs semmi bajom azzal,ha valaki festi a körmét.Viszont úgy viselkedsz,mint ha te hallgatnál metált és közbe festenéd a körmöd egyedül...Olyan borzasztóan ellenszenves vagy a többiekkel.
2020. júl. 23. 17:47
 47/49 A kérdező kommentje:
Miért viselkednék úgy mintha csak én csinálnám?? 🤣 Senki nem mondta hogy CSAK Én. És milyen legyek azzal aki le b*ziz? Mondjam neki hogy jaaaj hát nembaaaj tényleg én vagyok a nyomorék mert egy olyan stílust képviselek ami nem elfogadott és akkor velem együdt minden ilyen ember nyomorék??? Vagy mit mondjak? Akik normálisan írták le a véleményüket azokkal nem veszekedtem mert normálisak voltak..
2020. júl. 23. 18:25
 48/49 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy te se szereted ha beszólnak...mint senki. Azt meg nem tudom honnan szedted hogy úgy viselkedek mintha csak én csinálnám.. Mondtam is hogy Amerikába ilyen szempontból elfogadóbbak az emberek....
2020. júl. 23. 18:44
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Na de Amerikába sokkal több fiatal van,az itteni emberek konzervatívabbak.Amúgy ezt ne hidd,hogy ott emiatt nem néznek melegnek.(Van is olyan "híresség" akit emiatt le biszexeznek.)A meleg amúgy se sértő szó,így nem is kell annak venned.
2020. júl. 23. 22:26
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!