Miért b*ziz le mindenki ha kifestem a körmöm?
Figyelt kérdés
Miért hiszi azt mindenki hogy csak lányok festhetik a kormüket??? Még oké ha rózsaszín,vagy lilára de ez fekete...
Amerikába már teljesen elfogadott de Magyarország ezt is képtelen elfogadni vagy mivan??? Érdekes ország ez....
Emo-s vagy? Nyomorék vagy. Trapet hallgatsz? Akkor meleg. Rockot? Akkor meg sátánista.. Imádlak magyarország☺️🙂
2020. júl. 21. 10:39
1/49 anonim válasza:
Sajnos Magyarország nagyon elmaradott ilyen tekintetben. Engem is állandóan piszkálnak a bikinim miatt. :-( 31/F
2/49 A kérdező kommentje:
Vicces...
2020. júl. 21. 10:43
3/49 anonim válasza:
És miért van, hogy a férfiak még mindig inzultációnak veszik, ha valaki azt meri feltételezni, hogy melegek? :D Nem mondom, hogy a magyarok ne lennének előítéletesek,meg minden.(Nem véletlen,hogy pont nálunk van az egyik legtöbb öngyilkosság....)Viszont egyszer be kell nőnie, a feje lágyadnak, hogy addig ameddig nem ér emiatt az ítélet miatt kár,ne foglalkozz vele.
4/49 anonim válasza:
Magasról le kell ezeket az embereket tojni. Én már ovis koromban sem értettem, hogy hogy lehet, hogy én (mint kislány) szabadabban dönthetek a kinézetemről, mint a fiúk.
Értsd: ha akartam, vehettem szoknyát, ami meleg időben azért sokkal jobb. Később festhettem a körmeimet, és ugye a "nagylányok" sminkelték magukat.
Fura volt már akkor is, hogy a fiúkat kicsúfolják, ha ilyeneket csinálnak.
5/49 anonim válasza:
Mert ilyet csak a bu*ik csinálnak
7/49 A kérdező kommentje:
2-3 köszönöm. 4-5 🙂 attól még csinálom tovább csak érdekel...
2020. júl. 21. 10:50
8/49 anonim válasza:
Elmaradott primitív gondolkodás. De majd az idő bebizonyítja, hogy ez ami itt folyik nem normális. Szerintem nyugodtan fessed ki a körmöd, sőt kifestem neked.
9/49 A kérdező kommentje:
És le írhatnátok miért is b*zis :) érdekelne mert a környezetemben senki nem tudott választ adni...
2020. júl. 21. 10:53
10/49 anonim válasza:
Azért b*zis,mert a nőneműek szokták kifesteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!