Csak én nem parázok rá a párkapcsolat témára?
Figyelt kérdés
20 vagyok, szingli. Mindenki folyton azzal aggat, hogy van-e valami kialakulóban, miért nincs, lehet több helyre kéne járnom stb stb stb. Úgy érzem, mintha valamiféle társadalmi nyomás lenne ez. Jelenleg tanulok és gőzerővel azon vagyok, hogy megvalósítsam az álmom, ami elég sok szabadidőmet is felemészti, tehát jelenleg nincs időm kapcsolatra. Szerintem, ha jönnie kell, akkor majd jön. Más is gondolkodik így és zaklatja így a környezete? Várom a sorstársakat!2020. júl. 1. 23:00
11/16 anonim válasza:
Akkor lányként tényleg felesleges stresszelni. Plusz, gondolom vannak pozitív visszajelzések. :D
12/16 A kérdező kommentje:
Ha a megnézés annak számít, akkor igen.
2020. júl. 2. 01:32
13/16 anonim válasza:
Persze. Gondolom azért többen kedvesek is, mint mondjuk egy béna sráccal és hasonlók. Más helyzetben van egy béna srác. Előtted ott a tálca, bármikor választhatsz, csak épp most nem érdekel. Előttük ott a tálca, akarnának róla valamit, de tök üres.
14/16 anonim válasza:
Nem stresszelek rá én sem, viszont a szex az kell, jópáran használnak. Tudom hogy rib.ncos, de engem nem zavar.
15/16 anonim válasza:
Ha erőlteted a dolgot abból úgyse lesz semmi jó...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!