Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én nem parázok rá a...

Csak én nem parázok rá a párkapcsolat témára?

Figyelt kérdés
20 vagyok, szingli. Mindenki folyton azzal aggat, hogy van-e valami kialakulóban, miért nincs, lehet több helyre kéne járnom stb stb stb. Úgy érzem, mintha valamiféle társadalmi nyomás lenne ez. Jelenleg tanulok és gőzerővel azon vagyok, hogy megvalósítsam az álmom, ami elég sok szabadidőmet is felemészti, tehát jelenleg nincs időm kapcsolatra. Szerintem, ha jönnie kell, akkor majd jön. Más is gondolkodik így és zaklatja így a környezete? Várom a sorstársakat!

2020. júl. 1. 23:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
38F vagyok, én sem parázok rá, minek?
2020. júl. 1. 23:16
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Én sosem stresszeltem magam, amikor nem volt pasim, szuperjól éreztem magam szingliként. Nem is basztatott senki. Egyrészt gondolom látták, hogy nincs semmilyen hiány az életemben, szaxpajtim mindig is volt, és amikor úgy éreztem, hogy jöhetne egy kapcsolat, akkor mindig jött is. Ha valaki mégis nekiállt mondani, hogy kéne egy társ, szépen leállítottam.
2020. júl. 1. 23:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Átérzem. Például múltkor jött mamám (akit alig látok évente), adott apámnak egy üveg pálinkát, és azt mondta, hogy csak akkor bonthatja meg, ha bemutatom az első barátom. Ja, és az összes unokatestvéremet megkérdezte, hogy van-e barát/barátnő, aztán büszkén mondogatta nekem, hogy képzeljem, már xy-nak is van. Kösz, de ebből nem kérek, nem is értem, hogy mi köze van hozzá, amikor néha még azt is elfelejti, hogy hány éves vagyok. A szüleim mégbetegebb dolgokkal dobálóznak, de ezt inkább nem írom le. Nem akarok feszültséget generálni azzal, hogy megmondjam, hogy aszexuális vagyok, és bár ettől lehet kapcsolatom, sosem próbáltam keresni, és valószínűleg nem is fogok. :D Vannak sokkal fontosabb dolgok az életemben nekem is, bár érzem a nyomást, sokszor érzem úgy, hogy nem leszek boldog, valami baj van velem, stb.
2020. júl. 1. 23:20
 4/16 A kérdező kommentje:
Oh, a nagyszülőket ne is mondd! Minden családi összejövetel szerves része kitárgyalni a nem létező párkapcsolati életemet... Én is rövidre szoktam egyébként zárni az effajta beszélgetéseket, de sztem nagyon elszomorító, hogy a család/ismerősök/rokonok ezt a társadalmi nyomást örökítik tovább ránk!!!!!!!
2020. júl. 1. 23:30
 5/16 anonim ***** válasza:

El sem tudom képzelni, hogy majd akkor mi lesz, ha anyám rájön, hogy komolyan gondoltam azt, hogy nem lesz unokája.

(#3 voltam)

2020. júl. 1. 23:36
 6/16 A kérdező kommentje:

Figyelj, még bármi lehet. Jöhet valaki, aki majd úgy megdobogtatja a szíved.. :)

Az én esetemben nem arról van szó, hogy nem szeretnék majd kapcsolatot vagy gyerekeket, hanem majd később, ha már úgymond a helyemre kerültem.

2020. júl. 1. 23:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Oh értem. :) Mondjuk a mai világban már tényleg kell idő, hogy a helyére kerüljön az ember.
2020. júl. 1. 23:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem stresszelek rajta, tudom, hogy nem szeretnék párkapcsolatot, mert egyszerűen nincs rá szükségem, már életcéljaim vannak. Család, rokonság beletörődött, nem nyaggatnak vele.
2020. júl. 2. 00:18
 9/16 anonim ***** válasza:
67%

Én sem paráztam rá soha és mindig lett valami.

A te helyzeteddel az a baj, hogyha srácként csinálod ezt, akkor később nem lesz az egészhez tapasztalatod. Lesz pénzed, házad, de nem fogod tudni, hogy miért úgy reagál egy csaj, ahogy és mit is akar pontosan. Plusz, sokan, ha megtudják, hogy tapasztalatlan vagy, akkor egyszerűen nem is lesz náluk esélyed.

Nőként azért lazább, mert úgy tényleg simán találhatsz bármikor valakit.

2020. júl. 2. 00:36
 10/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. :)
2020. júl. 2. 00:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!