Szerintetek túlzás az ha egy egyetemista lány egy-egy péntek esti iszogatós összejövetelen megiszik 4 korsó sört?
Ha azt mondom, hogy igen, akkor már csak 2-t fogsz meginni?
Mi értelme alkoholt inni?
Attól függ milyen gyakran, évi néhány alkalommal szerintem belefér, különösen abban az esetben, ha nem lesz tőle részeg. Havi szinten soknak gondolom.
Mondjuk én évek óta nem iszom, így lehet szigorúbban ítélem meg a kelleténél.
havonta egyszer kocsmázok, akkor lecsúzszik majdnem ennyi, de hosszú az este, szóval nem egyszerre vedelem be.
23 L
Néhány hete már bővebben írtam, most csak a sört veszem figyelembe, egy cseh nyelvű, nőknek szóló, magazin után:
Egy egészséges, optimális BMI-vel rendelkező egyénnek az optimális mennyiség
- nőknek: 0,2-0,4 l/nap, 3-4-szer egy héten, azaz 0,6-1,6 l/hét,
- férfiak: 0,3-1,0 " 3-4-szer " 0,9-4,0 "
Forrás: žena.cz
Néha úgy érzem hogy a közel keleten élünk, annyira ellenőrizve van a nők minden lépése. Ha akarsz valamit, csináld meg. Szerinted egy férfi idegeskedik ilyenek miatt? Kvára nem.
Ha meg nem rólad szól a kérdés, hanem te nézel rossz szemmel egy ilyen nőre, törődj a saját életeddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!