Ivás, csajozás, bulik - Ha ezekből kimarad egy középiskolás, vagy egyetemista, akkor később mire fog emlékezni?
Semmire, miért is kellene emlékezni?
Kimaradtak az életemből ezek, soha nem voltam bulizni, nem volt bnőm, nem voltam soha részeg.. hamarosan meg a 31et töltöm. Összefolynak az iskolás évek, melós évek ugyanúgy. Nem igen emlékszem semmi kimagaslóra/maradandóra belőlük. Egyáltalán nem bánkódom emiatt, és nem is nézek irigykedve azokra, akik ezt végigbulizták, mert ugyanabban a pöcegödörben taposnak amiben én is.. annyi a külömbség közöttünk, hogy én tudom, hogy egy pöcegödörben vagyok, ők meg fel se fogják a környezetüket.
Néha elgondolkodom, hogy máshogy élném e az életemet, ha újra tizenéves lennék? Nos, mindig arra jutok, hogy nagyon nem változtatnék semmit. Most már tudom, hogy mi az időpazarlás, szóval időpazarló dolgokkal nem foglalkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!