Ivás, csajozás, bulik - Ha ezekből kimarad egy középiskolás, vagy egyetemista, akkor később mire fog emlékezni?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 15. 17:45
11/11 anonim válasza:
Ha ezek helyett csinált valami olyat, amit igazán élvezett és szeretett, esetleg sikereket ért el benne, jó társaságban volt stb., akkor arra például lehet emlékezni. Viszont (és ezt most nem kell mindenkinek magára értenie) ez sokszor hiányzik.... Én pl. gimiben rengeteget tanultam és a tanuláson kívül semmivel sem foglalkoztam, szóval nem sportoltam, nem foglalkoztam a hobbimmal, nem jártam bulizni sem sehová. Voltak barátaim, velük sokat beszélgettünk, mászkáltunk, eljártunk egymáshoz stb., de azért ezek nem voltak valami nagyon különleges események, mert teljesen megszokott volt és nem valami szuper "emlékként" él bennem. Úgyhogy nekem nincs is semmi nagy emlékem gimis koromból, mert nem is csináltam semmit. Az egyetemen elkezdtem sportolni, új nyelvet tanulni, utazni, önkénteskedni, részt vettem egyetemi szervezetek munkájában és elmentem mindenféle programokra (bulikra is) és sokkal jobb volt, mert ezek tényleg jó dolgok, amikre szívesen visszaemlékezem és rengeteg embert megismerhettem ezeknek köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!