Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mikor vetkőzik le a nagyvárosi...

Mikor vetkőzik le a nagyvárosi emberek hogy a vidėkiek mind földtúró emberek?

Figyelt kérdés

Rengetegszer hallom látom azt az elkėpzelėst (pláne Tv-be),Hogy a vidėki emberek mind fehėr ingbe fekete kismellėnybe kalapba járkál vagy ėpp talpig sz@rosan az istállóba trágyázik.

"Ės mindíg 200 ėvve elmaradottabb!

Ėn is vidėki vagyok ,de talán a hagyományörzőknėl ha láttam ilyet utoljára.

Viszont van mezőgazdász ismerősöm ,de az is úgy tolja az ipart hogy Metalica póló farmer ,betolja a pendrivot valami Trens dans metalic remixel a klímás pollenszűrős zajszigetelt kombájnba (ami egy kissebb afrikai ország ára kb) ės kimegy arati vele nyáron. Dėlután meg simán hazamegy.

(Irígylem is kicsit ezėrt meg se izzad)

Köszön ,aztán megkėrdezi hogy kell e egy jó alkalmazás notbookra-vagy telóra??! :-D

"Nem ėrtem miėrt van ez a sztereotípia ha valaki vidėki kisvárosi vagy falusi. Akkor az buta földtúró paraszt aki a múltban ėl csóró ės semmirekelő.

2020. ápr. 18. 10:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
16%

És a vidéki mikor vetkőzi le hogy a fővárosi emberre azt mondja hogy hüle pösti.Ott isztja az észt a nagyfaluban.

Egy bunkó lumpi prolitól hallottam ezt meg a pereputtyától.A saját tyúkszaros életét így kompenzálja h lenéz másokat.Aki sikeres az bárhol az tud lenni,a legkisebb faluban is.Aki meg lúzer az Pesten vagy bárhol az.Nincs összefüggés.

2020. ápr. 19. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!