Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak a falusi/kisváros...

Miért vannak a falusi/kisvárosi lányok úgy, hogy a nagyvárosi fiúk jobban néznek ki?

Figyelt kérdés

Falusiak vagyunk, és akárhányszor kirándulni megyünk az osztállyal, csak azt hallgathatjuk a lányoktól, hogy "Remélem jó palik lesznek ott" stb. stb.

Miért kell általánosítani, hogy a városiak jók, a falusiak bénák? A faluba nem születhet helyes srác, csak a városba?!

Attól még, hogy a faluban nem sietnek annyira az emberek, így a szülő odafigyel rá hogy hogy néz ki a gyermeke, addig a sürgő-forgó városban le se sz*rja a szülő hogy mi van a gyerekkel, így akár melegnek is öltözhet... (Mert a mai lányok azokra buknak, akik melegnek néznek ki)

Valaki fejtse már ki ezt bővebben.

2016. nov. 5. 23:00
1 2
 1/12 DR.Strange válasza:
72%
Hát városi surmó vagyok én is, de én pl a vidéki csajokat legalább annyira szépnek tartom mint a városi csajokat. Ha tudnak főzni mint anyjuk/mamáik akkor jobban tisztelem őket :D de mivel én ezt gondolom nem értem miért gondolják ezt a vidéki csajok, csak tippelni tudok. Talán unják magukat. Kell a városi nyüzsgő élet, amibe nyilván a fiút képzelik bele. Semi komoly szerintem.
2016. nov. 5. 23:30
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező:

"addig a sürgő-forgó városban le se sz*rja a szülő hogy mi van a gyerekkel"

Ha ezt visszavonod, egyetértek veled. De ez nettó hülyeség.

2016. nov. 5. 23:42
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Ennek hátterében inkább a nagymenő városi pasik kultusza állhat. A 20-30 milliós BMW-k/Porsche-k és a titkos éjszakai élet rejtelmes világa, ami a falusi csajok számára kevésbé ismert. Az vitathatatlan, hogy a városi pasik jóval gazdagabbak, mint vidéken. Számtalan kő gazdag gyereket ismerek csak a lakóhelyem környékén (kertváros), akik természetesen jól is néznek ki, mert a szüleik generációk óta jólétben élnek és a tökéletes étkezéstől a sportolásig minden lehetőség adott volt számukra. De ez az utóbbi kettő szinte minden városi srácra elmondható. Én korábban egy kis faluban éltem és 1-2 éve költöztünk be szerencsésen a már említett jómódú kertvárosi környékre, pedig ez még csak nem is Bp., hanem egy megyeszékhely, de a kettő között ég és föld a különbség, mind az életszínvonal, mind pedig az emberek felfogása között. Vidéken a fiatal, rendszerint pufók vagy cingár alkatú mélynövésű srácok körében messze a kocsmázás, cigizés és a Simson motorral való jampiskodás volt a legmenőbb elfoglaltság. Városban ezzel szemben a fiatalok szinte kivétel nélkül kondiznak (cigiző fiatalt pl. alig látok), komolyan veszik a karrierjüket, cégeket alapítanak stb. A környéken majdnem minden fiatal huszonévesnek van egy jó állapotú BMW-je vagy Audi-ja és az újgazdagokból sincs hiány. Ez vidéken elképzelhetetlen. Szóval ezzel a vidéki csajok is valamelyest tisztában lehetnek. Dubajba is miért mennek ki a ribik? A mesés keleti gazdagság, amelyet innen-onnan hallottak és az ismeretlen csábítása (a részletek persze nem mindig ismertek). Na ugyanez működik a vidéki csajok fejében csak kicsiben. Nekik a nagyváros is elég nagy léptéknek minősül. És mivel a vidéki csajok is sokszor nagyon jól néznek ki, a legfontosabb dolog, a test és a szépség máris adott egy kufircoláshoz vagy valami még komolyabbhoz. Arról nem is beszélve, hogy a vidéki csajok sokkal, de sokkal naivabbak (igen erős tapasztalat), amivel meg a nagymenő gazdag városi srácok könnyen visszaélnek.
2016. nov. 6. 00:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Vagy pont az, hogy a falusi emberekre nagyon odafigyelnek a szülők. A városiak ezzel szemben szabad kezet kapnak öltözködésileg, így egy csomóan lesznek, akik a divatot fogják követni, de lesznek olyanok is, akik a saját stílusukat fogják kamatoztatni, ami lehet hogy nagyon jól fog állni nekik.
2016. nov. 6. 09:18
 5/12 anonim válasza:
53%
Szerintem teljesen mindegy hogy valaki városi vagy falusi mert ha egy srác helyes akkor teljesen mindegy hogy hol él.
2016. nov. 6. 13:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
#5: Ez evidens, de egy városban jóval több helyes srác él, főleg, hogy jobb anyagi körülmények között élnek. Illetve most lehet le leszek pontozva, de kisebb faluban sokszor probléma a beltenyészet (szoros rokoni szálak) és abból minden fog kisülni csak jó genetika nem. Egy a lényeg, hogy én vidéken még nem láttam kifejezetten jóképű pasit.
2016. nov. 6. 13:40
 7/12 A kérdező kommentje:

Pont erről beszélek, hogy a lányoknak csak a kinézet számít. Felőlük akár egy buta srác is lehet, csak nézzen ki jól...

Pedig a faluban is vannak helyes srácok.

2016. nov. 6. 14:00
 8/12 anonim ***** válasza:
lol hány évesek vagytok? ezt kiszokták nőni 16-17 évesen a lányok
2016. nov. 6. 14:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Egyébként abból amit írtál, nekem nem az jön le, h azt gondolják csak a városban lehetnek helyes srácok, szimplán csak ott az osztályban és a környezetükben nincs ilyen és ezért reménykednek hátha látnak útközben valakit.
2016. nov. 6. 14:25
 10/12 anonim ***** válasza:

de kisebb faluban sokszor probléma a beltenyészet (szoros rokoni szálak)

ez ink cigányság körében jellemző...

2016. nov. 6. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!