Te jó szervező vagy társasági élet szempontjából?
Figyelt kérdés
Pl. egy születésnapi vagy egy családi összejövetelnél, vagy akár kollégákkal, haverokkal egy munka utáni vagy egy közös hétvégi programnak sokszor te vagy az ötletgazdája?2020. ápr. 17. 19:04
1/4 anonim válasza:
Igen, ez mindig jól ment. Pl. minden évben elutazunk valahová egy hétre a baráti társasággal, most már ott tartunk, hogy mindent én szervezek, mindenki repjegyétől a szálláson keresztül a látnivalókig, teljesen ellustult a bagázs :D Sebaj, én élvezem és elég lazára szoktam ezeket szervezni ahhoz, hogy beleférjenek mások ötletei is, illetve nem is ragaszkodom a saját elképzeléseimhez, tök rugalmasan állok az egészhez.
2/4 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem tudnék semmi ilyet jól megszervezni.
3/4 Metionin válasza:
Ilyen családi izék nálunk nem szokás de utazásokat, nyaralást, konferenciát, ilyesmiket gyakran szerveztetnek velem. Gondolom azért, mert jól csinálom.
4/4 anonim válasza:
Én jó vagyok ilyenben, mert mindenki igényét figyelembe veszem és próbálom úgy szervezni a dolgokat, hogy mindenkinek jö legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!