Ti mivel töltitek az időt otthon? Hogy telik egy napotok?
7-kor kelek, bekapcsolom a gépem, megmosakszom, megfésülködök, felöltözök.
7:30 és 8 óra között jógázok kicsit.
8-kor csinálok egy teát, leülök a gépem elé, válaszolok az emailekre, megcsinálom ami sürgős. Ha ez kéz, vagy ha nem volt sürgős semmi, akkor még nyugiban megiszom a teám, addig megnézem a híreket vagy 1-2 videót.
11-ig dolgozok, 11 után összedobok valami ebédet.
Dél körül hazajön a párom, ebédelünk.
Én elmosogatok, csinálok egy teát, egy kicsit megint netezek.
Utána megint munka, addig amíg nem végzek aznapra, 3 és 5 között szoktam befejezni.
Azután hazaér a párom és csináljuk ugyanazt amit bármikor máskor is így délutánonként/este: házimunka, videojáték, társasjáték, olvasás, filmezés, sorozatnézés, stb stb.
Éjjel 11 körül megyünk aludni.
9 előtt 10 perccel felkelek, felteszek egy kávét, bekapcsolom a munkahelyi laptopot. 6-ig vagy tovább kisebb-nagyonn szünetekkel dolgozom, attól függ, aznap mennyi teendőm van, ma például nincs sok, szóval több a szünetem.
Miután vége a munkaidőmnek, elmegyek sétálni, főzök valamit, olvasok, sütök valami újfajta sütit, takarítunk, sorozatot vagy filmet nézünk, esetleg kártyázunk vagy társasozunk a férjemmel, felhívom a barátaim videochaten, xboxozok, amihez épp kedvem van.
-10-kor kelek
-11-ig edzem
-11 körül eszem valamit majd tanulok kb 2-3-ig
-pihenek pl sorozatot nézek, olvasok, netezek, játszok, beszélek pár emberrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!