Hogyan oldjam meg ezt a járvány közepette?
Figyelt kérdés
Egy amerikai barátom Budapestre érkezett dolgozni, júniusban jár le a szerződése. Szerintem kb. akkor fog lecsengeni a koronavírus járvány. Igazán szeretnék vele találkozni, vagy legalábbis elbúcsúzni mielőtt elmegy. Hogyan oldjam meg ezt a koronavírus közepette?2020. márc. 16. 10:21
1/8 anonim válasza:
Elmész, és találkozol vele, legfeljebb nem ölelgeted, és puszilgatod. Ha a barátod, akkor most; június meg nagyon messze van, lehet, hogy lecseng az egész akkorra.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, eszembe jutott, de mit csináljunk, ha semmi vendéglátó helyre nem ülhetünk be? Szerintem meg kb. júniusra fog lecsengeni a járvány, bár remélem minél előbb...
2020. márc. 16. 11:06
3/8 anonim válasza:
Valószínűleg nem egymástól kapnátok el, tehát haza is vihetitek egymást, vagy bármilyen turista látványosságot megnézhettek, akár a Budai Várban elviheted sétálni.
4/8 anonim válasza:
sétálni tudtok menni, esetleg hívd meg ebédre. és még most, amig nem tetőzik a pánik és a szerencsétlen megoldások, és nem gépfegyverek járnak az utcán, hogy nehogy elmehess a lakásodból valahova, mint az olaszoknál
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2020. márc. 16. 11:44
6/8 anonim válasza:
Csináljátok pár szendvicset, limonádét, aztán kiültök a Margitszigetre pikinikezni.
7/8 anonim válasza:
Most irtad, h juniusban megy haza es el szeretnel tole bucsuzni. Irtad, h juniusban mar nem lesz korona. Akkor miert mondod, h a korona kozepette akarsz elbucsuzni tole?
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Szó szerint ezt írtam: "Igazán szeretnék vele találkozni, vagy legalábbis elbúcsúzni mielőtt elmegy", vagyis még szeretnék vele többször is talizni, ha lehetséges, nem csak akkor egyszer! Kérlek olvasd el újból!
2020. márc. 16. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!