Milyen most az élet az internet korában egy kiközösített, zárkózott fiatalnak?
Figyelt kérdés
Én pont akkor végeztem a középiskolában amikor elterjedt az internet vidéken (2003). Így végig magányosan, kiközösítve töltöttem az időt. Soha nem hívtak sehova, nem is tudtam hogyha buli volt valakinél. Láthatatlan voltam tulajdonképpen, nem is találtam barátot aki hasonló lenne.
Most nem tudom milyen lehet egy olyannak mint én voltam. Jobban gond hogy látjátok mások boldog életét, programjait vagy egyszerűbb hogy az internet miatt simán találni barátokat akik hasonlóak? Nekem jó lett volna ha találok egy legózós, gamer havert a neten.
2020. ápr. 2. 19:29
1/2 anonim válasza:
Nekem pont a net hozta meg a barátokat. A közvetlen közelemben sose voltam jóban emberekkel, de a neten nagyon kedves embereket sikerült megismernem. Az egyik a párom lassan 6 éve.
2/2 anonim válasza:
A mostani maganyosoknak vannak online baratai es azt hiszik az valodi barat illetve hogy ezt hivjàk baratsagnak. Nem kmis ismerik a valodi baratsagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!