Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi ez a banat, hogy kotelezo...

Mi ez a banat, hogy kotelezo lesz a BKK jaratokon a maszk?

Figyelt kérdés
Hogy szabhatnak meg ilyet, hogy mit hordjak a fejemen, mar nem azert? Tudtommal a testem felett en rendelkezem, nem a kormany es senki nem szolhat bele, hogy mit hordjak kotelezo jelleggel. Ilyen iranyba tartunk, tenyleg? Nem lehet valamelyik szervnel panaszt tenni? Mert eleg rendesen nyirbalja a kormany mostanaban a jogainkat.
2020. ápr. 17. 16:15
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
11%
…. azaz: a kérdező a törvényszegő magatartásával mások életét kockáztatja!
2020. ápr. 17. 16:34
 12/30 A kérdező kommentje:
Talan el lehetne ferni a BKK jaratain, ha nem a tanszuneti menetrend vagy mi lenne ervenyben. Nem tudom, mert nem jarok amugy BKK-val, de ismeros meselte, hogy naluk a buszt lecsereltek ket hete egy kb feleakkorara, nem tudom hanyas, amivel munkaba jar, ergo elotte kenyelmesen tudtak elferni rajta, egymastol tavol az emberek, a mostani, feleakkoran meg mindenki egymashoz kozel acsorog. Ez is mi?
2020. ápr. 17. 16:34
 13/30 A kérdező kommentje:
Nem kockaztatom senki eletet, mert mar vagy ket honapja itthon dekkolok es csak a par percre levo boltba setalok at, de attol meg a hireket olvasom :)
2020. ápr. 17. 16:35
 14/30 anonim ***** válasza:
39%
Akkor meg mit zavar téged ez? :D
2020. ápr. 17. 16:36
 15/30 A kérdező kommentje:
Szimplan felduhitett a teny, hogy megszabjak, hogy vegyel fel egy plusz darab akarmit a fejedre. Keleti orszagokra, meg bizonyos idoszakokra emlekeztet.
2020. ápr. 17. 16:37
 16/30 A kérdező kommentje:
Meg az is, hogy bezartak a dohanyboltokat 3-kor, szimplan mert elotte bulizott a tomeg, gondolom hatalmas rendorhiany van Budapesten, nem vettem eszre es Bronx vagy Detroit vagy valami lett a varosbol es napi 3000 gyilkossagot kell megoldaniuk, hogy nem lehet jaroroket kuldeni ki es esetleg siman oszoltatni a tomeget. Meg gondolom aki megveszi a soret, az nem tud odebb setalni akkor egy kozeli parkba igy most, hogy zarva a dohanybolt, biztos banatosan hazakullognak akik eddig bandaba verodve elotte pialtak, es nem mashol allnak le huszan inni.
2020. ápr. 17. 16:42
 17/30 A kérdező kommentje:
Amugy ez sem erint, mert barmikor el tudok menni reggel 6 es delutan 3 kozott akarmilyen boltba, csak na!
2020. ápr. 17. 16:43
 18/30 anonim ***** válasza:
57%
Ha feltűnt volna, mindig is megszabták hogy mit viselhetsz. Eddig se mehettél pl. pucéran az utcára.
2020. ápr. 17. 16:44
 19/30 anonim ***** válasza:
36%
Taxi, vagy lejogsizol, esetleg bringa, roller úgyis itt a nyár!
2020. ápr. 17. 16:47
 20/30 anonim ***** válasza:
12%
A bkk nak már egyébként is több a hátránya mint előnye, én az egészet ahogy van beszüntetném, felszabadulna plusz két sáv!
2020. ápr. 17. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!