A mai nap olyan lebszást kapott tőlem, megmondtam neki, hogy mégegyszer így nehozzon levelet.
Azzal a kezével adja nekem oda a tollat amivel ezelőtt kitudja hány ezer embernek a levelét fogdosta össze. A leveleket is úgy adta oda. megfogja a koronás ember a papírt, aztán a postás, aztán én. hát nagyszerű. 38-an meghaltak. ez nem elég indok, hogy viseljünk maszkot és kesztyűt? És ezt nem csak a saját érdekünkben tesszük.
Még ha nem is kap, legalább vegyen magának gumikesztyűt.
Beelgondoltal ha többszáz kuldemenye van és mindig cserélne hány kesztyű kellene naponta neki?? Ha meg nem cseréli mindig akkor nincs értelme hogy rajta van...
2020. ápr. 9. 12:33
2/19 anonim válasza:
Ha felvesz egy gumikesztyűt, és ugyanabban a kesztyűben csinálja végig a napot, az mennyivel jobb? Csak mert valószínűleg ez lenne belőle...
Gondolod, hogy ahonnan jön a levél, ott sterilen kezelik, meg a postán úgy válogatjàk? Egyébként meg intézd elektronikusan a papír ügyeid, ha ennyire zavar
2020. ápr. 9. 12:40
5/19 anonim válasza:
A maszknak lenne értelme (ha véletlen fertőzött, ne fertőzzön végig mindenkit, hiszen sok emberrel találkozik). Jó lenne, ha a munkáltató biztosítana nekik legalább sebészi maszkot. A kesztyűnek nem, hiszen nem tudna minden egyes levél után váltani. Ugyanígy nem lenne életszerű minden két lakás között kezet fertőtlenítenie (nem maradna bőr a kezén). Beviszed a levelet, ha sürgős, kibontod, elteszed, aztán kezet mosol. Probléma megoldva (feltéve, hogy maszk hiányában nem köhögte rád az ellenséget).
2020. ápr. 9. 12:49
6/19 A kérdező kommentje:
jó, a kesztyű nem fontos, hiszen azon is ugyanúgy rajta lesz a vírus...
de a maszk??
2020. ápr. 9. 12:53
7/19 anonim válasza:
A maszk is csak arra jó, hogy azt hiszik, csinál valamit, használni nem használ semmit.
2020. ápr. 9. 12:57
8/19 anonim válasza:
De gondolom, TE kesztyüben meg maszkban vetted át a levelet töle!
2020. ápr. 9. 12:58
9/19 anonim válasza:
3.! Melyik hétfőtől? Nekem nem egyértelmű. 75 éves anyámhoz simán felment a postás, pont hívásban voltam vele, mármint anyuval, tehát láttam: ott dumált a lakásban kb. 10 percet. Mondtam neki utólag, hogy egyikőtök se normális.
Azért az jó,hogy meghozták ezt a változtatást. Köszi az infót. Át is mentem hozzá lefertőtleníteni a kilincset, mert kesztyűben volt, de ha mindenhová ugyanabban megy, akkor ez a védekezés kb. olyan, mint halottnak a csók.
2020. ápr. 9. 12:58
10/19 anonim válasza:
Miután átveszed, kezet mosol, mivel úgy is otthon vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!