Az Aldi, Lidl tömve emberekkel, vásárló korlátozás nincs, a fiatalokon nincs maszk se kesztyű. Ennyire könnyelmű a magyar?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 20:36
1/17 anonim válasza:
Ne aggódj, az öregeken sincs maszk, se kesztyű. Ha van, akkor minimum egy hete hordja, és retkes.
Az olasz is könnyelmű. Meg sokan mások.
Egyébként te is a boltban voltál, ha ott láttad őket. Tudjuk, tudjuk, egyedül neked volt rá nyomós okod, mindenki más szórakozni jár oda.
Hagyjuk is.
2/17 anonim válasza:
Úgy látszik ja... még mindig nagyon sokan nem veszik komolyan. Sőt meg is nyugodtak hiszen Müller Cini megállította. Már csak napi +11 van.
3/17 anonim válasza:
Kesztyű miben segít? Nem értem. Az átlagos ember felveszi, aztan lehúzza egymás után, amelyiken nincs mar kesztyű, azzal húzza le a masik kesztyűt, atkerul a virus, ha ugy van. Kesztyűvel is hozza ér az arcához pl.
4/17 anonim válasza:
Én is láttam ma, tele az út emberekkel. A Tescoban tömeg! Idős néni 12.óra után bent vásárolt. Sehol nem volt kint aki ellenőrizze, ki.megy be a boltba. Nem lesz ennek így jó vége! (Vidéki város, nem Budapest)
5/17 A kérdező kommentje:
1es, nem szoktam az említett boltokba járni, barátom jár Lidlbe, ő mondta, én meg az Aldi mellett dolgozom,látom mennyien mennek be, tömve a parkoló.
3as, a gumikesztyűnek van levételi videója is, hogy nem kerül a kezedre semmi. Nem ördöngösség.
2020. ápr. 6. 21:19
6/17 anonim válasza:
Mi a francért venne fel kesztyűt egy ember 15 fokos melegben? Tavasz van. Maszk? Nem vagyok fertőzött beteg sem műtőorvos.
7/17 anonim válasza:
Annyira jót fogok röhögni két hónap múlva amikor erre a korona baromságra még csak emlékezni se fog már senki
8/17 anonim válasza:
Bent is voltal? Elvileg mar mindenutt keves ember mehet be egyszerre, es ragasztoszalagokkal ki van jelolve a tavolsag, stb... Biztos, hogy bent nem tartjak be a ket meter tavolsagot? Budapesten elvileg rendben vannak a boltok. Mert a tavolsagtartas, az archoz nem nyulas alapos kezmosas elott elvileg mar eleg vedelem.
9/17 A kérdező kommentje:
Te jó ég 6os, inkább ne irkálj hülyeséget. Az lejött gondolom hogy nem a meleg miatt kell a gumikesztyű. Nem tudod hogy hordozó vagy e, tünetmentes is lehetsz. Utolsó, hát az autók sokaságából ítélve, hogy tömve van a parkoló, és nem kirándulni jöttek, meg nem is korlátozzák a db számot, szerintem lapjával álltak bent az emberek.
2020. ápr. 7. 06:26
10/17 anonim válasza:
Sztem te vagy az ostoba nem a 6os ha nem érted hogy röhög rajtad azért irta hogy nincs hideg hogy kesztyüt hordjon:) ebből látszik ennyi esze van az átlagos koronarettegőnek, nem fogja fel ha hülyének nézik:) Gondolom nagy nehezen sikerült elvégezni a középiskolát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!