Az Aldi, Lidl tömve emberekkel, vásárló korlátozás nincs, a fiatalokon nincs maszk se kesztyű. Ennyire könnyelmű a magyar?
#10 viccelődni a kocsmában kell, nem itt amikor emberek halnak meg.
Ráadásul annyi a hülye ebben az országban, hogy nem lehet tudni ki mit gondol komolyan.
Olvassátok a Székesfehérvár csoportot, százak írnak ugyan erről. Családosok a teljes pereputtyal bevásárolnak, a kisboltok előtt isznak az emberek!
Bementem a közeli városba, maszkban, távolságtartással, mivel itt a faluban nem lehet kapni a kedvencemet.
Az utcán szembejön egy öregember, kitérek előle. Ő azt mondja, hogy nem fertőző.
Boltokban nem lehet tartani a távolságot. A falusi boltban is próbáltam, a dolgozók viselkedtek úgy, hogy nem lehetett volna odamenni a gyümölcspulthoz. Szóltam is nekik, és nem értették, hogy miért kell külön kérnem, hogy engedjenek oda, hiszen van hely kettejük között.
Vidék, Lidl ugyanez. Nem lett volna tömeg, ha nem lett volna minden második vásárló nyugdíjas. Tele a kosara csokitojással, és röhigcsél, hogy jönnek az unokák locsolni, nagy a család, kelleni fog. De ha valamit elfelejtett, szombaton még meg tudja venni.
Erről ennyit.
Az én immunrendszerem erős, szerintem át is estünk a víruson hetekkel ezelőtt, szóval lexarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!