Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Az Aldi, Lidl tömve emberekkel...

Az Aldi, Lidl tömve emberekkel, vásárló korlátozás nincs, a fiatalokon nincs maszk se kesztyű. Ennyire könnyelmű a magyar?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 6. 20:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%

#10 viccelődni a kocsmában kell, nem itt amikor emberek halnak meg.

Ráadásul annyi a hülye ebben az országban, hogy nem lehet tudni ki mit gondol komolyan.

Olvassátok a Székesfehérvár csoportot, százak írnak ugyan erről. Családosok a teljes pereputtyal bevásárolnak, a kisboltok előtt isznak az emberek!

2020. ápr. 7. 12:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Akinek akkora az IQja, hogy ilyen helyzetben inkább röhög a felelősséggel gondolkodó embereken, amiből hála az égnek több van, ahhoz nem tudok mit hozzá tenni. Sajnállak, te vagy a bohóc inkább.
2020. ápr. 7. 14:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem kell sajnalni hiszen az en napjaim nem keseriti meg egy media cirkuszon valo retteges es idegeskedes:) akarhogy nezzuk te jarsz rosszabbul:) en tisztaban vagyok a virua tulajdonsagaival es hivatalos statisztikaival, ezert tudom hogy az emberek 99%anak nincs miert aggodnia:) Te meg a szalagcimeket olvasod, es azt hiszed mind meghalunk:) Jo rettegest:)
2020. ápr. 7. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
22%

Bementem a közeli városba, maszkban, távolságtartással, mivel itt a faluban nem lehet kapni a kedvencemet.

Az utcán szembejön egy öregember, kitérek előle. Ő azt mondja, hogy nem fertőző.

Boltokban nem lehet tartani a távolságot. A falusi boltban is próbáltam, a dolgozók viselkedtek úgy, hogy nem lehetett volna odamenni a gyümölcspulthoz. Szóltam is nekik, és nem értették, hogy miért kell külön kérnem, hogy engedjenek oda, hiszen van hely kettejük között.

2020. ápr. 7. 15:17
 15/17 A kérdező kommentje:
IQ harcos, az hogy te úgy véled hogy nem vagy fertőző, tovább nem is kell fejtegetned szerintem, ki miről mit is tud. Hagyunk téged ebben a hitben, csak az a baj, ha én meg a többi ember megadjuk a tiszteletet a többieknek hogy nem adunk át semmit, elvárható lenne mindenki részéről. Csak sajnos nem mindenki tudja felfogni ezt.
2020. ápr. 7. 17:53
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ma az Aldiban 1 óra körül több nyugdíjaskorút is láttam. Nem a fertőzésveszély miatt zavart, hanem mert én órákig otthon ültem, hogy odamehessek, ők meg fel lennének háborodva fordított helyzetben. Biztos csak most értek rá...
2020. ápr. 9. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Vidék, Lidl ugyanez. Nem lett volna tömeg, ha nem lett volna minden második vásárló nyugdíjas. Tele a kosara csokitojással, és röhigcsél, hogy jönnek az unokák locsolni, nagy a család, kelleni fog. De ha valamit elfelejtett, szombaton még meg tudja venni.

Erről ennyit.

Az én immunrendszerem erős, szerintem át is estünk a víruson hetekkel ezelőtt, szóval lexarom.

2020. ápr. 9. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!