Japán légszűrő maszk viselése a városban?
Budapest levegője egyre szennyezettebb, mégis ott tanulok, ott élek, sokat közlekedek, stb.
Egyben sokat is vagyok beteg. Arra gondoltam, hogy veszek magamnak és a barátnőmnek ilyen japán maszkot, és fel fogjuk venni amikor nagyon szmogos a levegő, vagy beszorulunk a busszal a dugóban, ezzel is védve a közérzetünket, egészségünket, energiánkat.
Nem sok embert látni, még bicikliseket is ritkán ilyen maszkokban, így azon tűnődöm, hogy vajon mit fognak szólni az emberek? (mindenki minket fog bámulni)
Ez nem én vagyok.
És nem vagyok paranoid. Otthoni légtisztítót használunk egy ideje és a lakótelepi lakás levegője olyan lett, mintha vidéken lennék egy hegyen :)
Nem beszélve az egészségügyi hatásokról. Kevesebb fejfájás, nyugodtabb alvás, stb. Kevesebb betegség.
Ezért lakom kertes házban,egy kis városban,itt nincs szmog,tiszta a levegő általában.Amikor felmegyek pestre,érezhetően rosszabb,koszosabb a levegő,és kb úgy minden.
Az a maszk csak bringásoknak kell,mert ők szájon át veszik a levegőt.Egyébként tényleg elég furán néznének rád ha csak úgy felvennéd.
"Nem paranoia ha tényleg követ valaki."
Ezesetben a szmog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!