Miért háborognak az emberek, ha valaki a karantén miatt panaszkodik?
Igen, felfogtam, hogy mire jó és be is tartom a szabályokat. De attól még, hogy adott ez a nyomorult helyzet, nem méltatlankodhatok?
Elhiszem, hogy a halottakhoz és a betegekhez képest senkit sem érdekelnek az olyan bolhaszaros problémák, mint:
Mikor kérhetek időpontot laborra a gyomorfájdalmaim miatt
Mikor tömethetem be végre a fogam, amivel április elejére kaptam időpontot, mikor februárban felhívtam az orvosom
Hogy mikor térhetek vissza az irodába dolgozni és azok, akiket hazaküldtek, mikor kereshetnek állást szabadon és dolgozhatnak újra szabadon
Mehetek-e nyaralni vagy lesz-e lehetőségem beülni egy sörre vagy kimenni a strandra
Látom-e mostanában a barátaimat, családomat
Bemehetek-e úgy végre a városba délután, hogy nyitva van minden a normális időpontban
Értem, senkit sem érdekel a szaros életem. Oké, felfogtam, a járvány a minden. De miért kell elhordani azt, akit zavar, hogy nem látja a végét ennek az egésznek és hogy semmit nem lehet csinálni, csak elmenni a boltig meg vissza és otthon rohadni?
Titeket ez kúrvára nem zavar, értem én, de számomra kicsit frusztráló.
Szerintem lassan más miatt fognak panaszkodni.. 900 beteg miatt nem szabadítanának fel 36 ezer ágyat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!