Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért háborognak az emberek,...

Miért háborognak az emberek, ha valaki a karantén miatt panaszkodik?

Figyelt kérdés

Igen, felfogtam, hogy mire jó és be is tartom a szabályokat. De attól még, hogy adott ez a nyomorult helyzet, nem méltatlankodhatok?

Elhiszem, hogy a halottakhoz és a betegekhez képest senkit sem érdekelnek az olyan bolhaszaros problémák, mint:

Mikor kérhetek időpontot laborra a gyomorfájdalmaim miatt

Mikor tömethetem be végre a fogam, amivel április elejére kaptam időpontot, mikor februárban felhívtam az orvosom

Hogy mikor térhetek vissza az irodába dolgozni és azok, akiket hazaküldtek, mikor kereshetnek állást szabadon és dolgozhatnak újra szabadon

Mehetek-e nyaralni vagy lesz-e lehetőségem beülni egy sörre vagy kimenni a strandra

Látom-e mostanában a barátaimat, családomat

Bemehetek-e úgy végre a városba délután, hogy nyitva van minden a normális időpontban

Értem, senkit sem érdekel a szaros életem. Oké, felfogtam, a járvány a minden. De miért kell elhordani azt, akit zavar, hogy nem látja a végét ennek az egésznek és hogy semmit nem lehet csinálni, csak elmenni a boltig meg vissza és otthon rohadni?

Titeket ez kúrvára nem zavar, értem én, de számomra kicsit frusztráló.

2020. ápr. 9. 17:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%

[link]

Szerintem lassan más miatt fognak panaszkodni.. 900 beteg miatt nem szabadítanának fel 36 ezer ágyat..

2020. ápr. 9. 22:10
 22/23 anonim ***** válasza:
47%
21-es: Elolvastam...hát, ez durva!!!
2020. ápr. 9. 22:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Engem hidegen hagy más siránkozása. Aki nem tud home office-ban dolgozni, az menjen árufeltöltőnek, pénztárosnak, vagy önkéntesnek, és segítsen másokon. Idegesítő, hogy azok rinyálnak, akik a ráérő jódolgukban egész nap otthon tespednek.
2020. ápr. 11. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!