Miért háborognak az emberek, ha valaki a karantén miatt panaszkodik?
Igen, felfogtam, hogy mire jó és be is tartom a szabályokat. De attól még, hogy adott ez a nyomorult helyzet, nem méltatlankodhatok?
Elhiszem, hogy a halottakhoz és a betegekhez képest senkit sem érdekelnek az olyan bolhaszaros problémák, mint:
Mikor kérhetek időpontot laborra a gyomorfájdalmaim miatt
Mikor tömethetem be végre a fogam, amivel április elejére kaptam időpontot, mikor februárban felhívtam az orvosom
Hogy mikor térhetek vissza az irodába dolgozni és azok, akiket hazaküldtek, mikor kereshetnek állást szabadon és dolgozhatnak újra szabadon
Mehetek-e nyaralni vagy lesz-e lehetőségem beülni egy sörre vagy kimenni a strandra
Látom-e mostanában a barátaimat, családomat
Bemehetek-e úgy végre a városba délután, hogy nyitva van minden a normális időpontban
Értem, senkit sem érdekel a szaros életem. Oké, felfogtam, a járvány a minden. De miért kell elhordani azt, akit zavar, hogy nem látja a végét ennek az egésznek és hogy semmit nem lehet csinálni, csak elmenni a boltig meg vissza és otthon rohadni?
Titeket ez kúrvára nem zavar, értem én, de számomra kicsit frusztráló.
Kezdjük ott, hogy nincsen karantén.
Másrészt azér fárasztó az ilyen panaszkodás, mert olyan dologról panaszkodsz, ami mindenkit érint. Pont ezért senkit nem érdekel.
Amúgy pont az a legfárasztóbb, hogy van egy ilyen helyzet, de lehet akármilyen helyet is, és mindig vannak akik elkezdenek rinyálni, meg panaszkodni.
Mintha nem lenne elég nyűg az adott helyzet, még a másik idegesítő rinyálását is el kell hallgatni.
Ezek olyan apróságokra is igazak, mint amikor valaki azon rinyál, hogy "Nem igaz, hogy nem indul már a busz" "Nem igaz, hogy dugó van és nem haladunk" "Nem igaz, hogy esik az eső". Mintha a jajjgatásuk változtatna bármin.
Tipikusan oylan dolgok ezek, amik egyszerűen vannak, el kell fogadni, és együtt kell velük élni. Esik az eső, elázol, késik a busz akkor késik. És? Megy az élet tovább.
Ugyanez a vírussal is, attól hogy jár a pofád, még semmi nem változik.
Nincs egyetlen ismerősöd/rokonod, aki ugyanúgy érez, és megvitathatjátok?
Nekem mákom van, mert napi kétszer van egy kb félórás online meeting a kollégáimmal, elsősorban ugyan szakmai célból, de pont az ilyen dolgokat ki tudjuk beszélni, és nagyjából egy hullámhosszon vagyunk.
Sokunkat frusztrál ez az egész, hidd el. Nem látni a végét, bizonytalanság van. Várakozás, kérdőjelek...Senki sem szeret így élni, max. a kalandvágyók, bár, ennél kellemesebb kalandot is el bírok képzelni.
Előbb-utóbb csak vége lesz ennek a rémálomnak, bízzunk benne, és lecsillapodik a járvány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!