Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért háborognak az emberek,...

Miért háborognak az emberek, ha valaki a karantén miatt panaszkodik?

Figyelt kérdés

Igen, felfogtam, hogy mire jó és be is tartom a szabályokat. De attól még, hogy adott ez a nyomorult helyzet, nem méltatlankodhatok?

Elhiszem, hogy a halottakhoz és a betegekhez képest senkit sem érdekelnek az olyan bolhaszaros problémák, mint:

Mikor kérhetek időpontot laborra a gyomorfájdalmaim miatt

Mikor tömethetem be végre a fogam, amivel április elejére kaptam időpontot, mikor februárban felhívtam az orvosom

Hogy mikor térhetek vissza az irodába dolgozni és azok, akiket hazaküldtek, mikor kereshetnek állást szabadon és dolgozhatnak újra szabadon

Mehetek-e nyaralni vagy lesz-e lehetőségem beülni egy sörre vagy kimenni a strandra

Látom-e mostanában a barátaimat, családomat

Bemehetek-e úgy végre a városba délután, hogy nyitva van minden a normális időpontban

Értem, senkit sem érdekel a szaros életem. Oké, felfogtam, a járvány a minden. De miért kell elhordani azt, akit zavar, hogy nem látja a végét ennek az egésznek és hogy semmit nem lehet csinálni, csak elmenni a boltig meg vissza és otthon rohadni?

Titeket ez kúrvára nem zavar, értem én, de számomra kicsit frusztráló.

2020. ápr. 9. 17:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
40%
Engem a panaszkodás minden formája taszít, tök mindegy miről, ugyanis kontraproduktív. Nem segít, nem oldja meg a problémákat, teljes mértékben értelmetlen és csak hergeli a feszültséget. Nyilván senki se örül a helyzetnek, de most attól jobb, ha rinyál valaki?
2020. ápr. 9. 17:39
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Engem egyedül az idegesít fel, amikor sokan az miatt panaszkodnak, hogy nem tudnak bulizni, meg minden. Nem a világ legnagyobb problémája, ki lehet bírni. Mert személy szerint engem zavar az, hogy valaki ilyenkor is csak arra tud gondolni, semmi másra. Mintha az lenne a legfontosabb dolog a világon. Mert oké, család, barátok, munka, meg ilyenek, teljesen okésak. Megértem. De amikor valaki csak ilyenkor is arra tud gondolni, hogy bulizzon, az engem nagyon is idegesít. Nem szeretem más nyávogását hallani arról, hogy milyen szörnyű neki, mert nem tud bulizni és berúgni.
2020. ápr. 9. 17:41
 13/23 anonim ***** válasza:
34%
Én azért panaszkodom, mert panaszkodnak azok, akik a karantén miatt panaszkodók miatt panaszkodnak.
2020. ápr. 9. 17:46
 14/23 anonim ***** válasza:
20%
Más meg rám panaszkodik, mert panaszkodok azokra, akik panaszkodnak a karantén miatt panaszkodókra.
2020. ápr. 9. 17:47
 15/23 anonim ***** válasza:
27%

Kezdjük ott, hogy nincsen karantén.

Másrészt azér fárasztó az ilyen panaszkodás, mert olyan dologról panaszkodsz, ami mindenkit érint. Pont ezért senkit nem érdekel.

2020. ápr. 9. 17:57
 16/23 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy pont az a legfárasztóbb, hogy van egy ilyen helyzet, de lehet akármilyen helyet is, és mindig vannak akik elkezdenek rinyálni, meg panaszkodni.

Mintha nem lenne elég nyűg az adott helyzet, még a másik idegesítő rinyálását is el kell hallgatni.

Ezek olyan apróságokra is igazak, mint amikor valaki azon rinyál, hogy "Nem igaz, hogy nem indul már a busz" "Nem igaz, hogy dugó van és nem haladunk" "Nem igaz, hogy esik az eső". Mintha a jajjgatásuk változtatna bármin.

Tipikusan oylan dolgok ezek, amik egyszerűen vannak, el kell fogadni, és együtt kell velük élni. Esik az eső, elázol, késik a busz akkor késik. És? Megy az élet tovább.

Ugyanez a vírussal is, attól hogy jár a pofád, még semmi nem változik.

2020. ápr. 9. 18:03
 17/23 anonim ***** válasza:
32%
És ha ti folyamatosan anyázzátok azt, aki panaszkodik, mennyivel is vagytok jobbak? Nyomik.
2020. ápr. 9. 18:14
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
Leszarom a sirámod, de komolyan.
2020. ápr. 9. 19:11
 19/23 anonim ***** válasza:
60%

Nincs egyetlen ismerősöd/rokonod, aki ugyanúgy érez, és megvitathatjátok?

Nekem mákom van, mert napi kétszer van egy kb félórás online meeting a kollégáimmal, elsősorban ugyan szakmai célból, de pont az ilyen dolgokat ki tudjuk beszélni, és nagyjából egy hullámhosszon vagyunk.

2020. ápr. 9. 19:23
 20/23 anonim ***** válasza:
23%

Sokunkat frusztrál ez az egész, hidd el. Nem látni a végét, bizonytalanság van. Várakozás, kérdőjelek...Senki sem szeret így élni, max. a kalandvágyók, bár, ennél kellemesebb kalandot is el bírok képzelni.

Előbb-utóbb csak vége lesz ennek a rémálomnak, bízzunk benne, és lecsillapodik a járvány.

2020. ápr. 9. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!