Miért háborognak az emberek, ha valaki a karantén miatt panaszkodik?
Igen, felfogtam, hogy mire jó és be is tartom a szabályokat. De attól még, hogy adott ez a nyomorult helyzet, nem méltatlankodhatok?
Elhiszem, hogy a halottakhoz és a betegekhez képest senkit sem érdekelnek az olyan bolhaszaros problémák, mint:
Mikor kérhetek időpontot laborra a gyomorfájdalmaim miatt
Mikor tömethetem be végre a fogam, amivel április elejére kaptam időpontot, mikor februárban felhívtam az orvosom
Hogy mikor térhetek vissza az irodába dolgozni és azok, akiket hazaküldtek, mikor kereshetnek állást szabadon és dolgozhatnak újra szabadon
Mehetek-e nyaralni vagy lesz-e lehetőségem beülni egy sörre vagy kimenni a strandra
Látom-e mostanában a barátaimat, családomat
Bemehetek-e úgy végre a városba délután, hogy nyitva van minden a normális időpontban
Értem, senkit sem érdekel a szaros életem. Oké, felfogtam, a járvány a minden. De miért kell elhordani azt, akit zavar, hogy nem látja a végét ennek az egésznek és hogy semmit nem lehet csinálni, csak elmenni a boltig meg vissza és otthon rohadni?
Titeket ez kúrvára nem zavar, értem én, de számomra kicsit frusztráló.
Zavarjon, azzal senkinek sincs gondja. De ha itt hisztizel róla, azzal másokat zavarsz.
Mindenki tisztában van vele hogy kényelmetlen a helyzet, anélkül is hogy valaki újra és újra az arcukba tolná hogy neki ez hú de rossz.
Remélem, nem fontossági sorrendben írtad le, hogy egy másik helyen bent ülni sörikézni fontosabb, mint a családod.
De ja, panaszkodj.
Nincs karantén. Te úgy látszik - velem ellentétben - soha nem voltál karanténban. És nem koronasvírus miatt, hanem réges régen egy rohadt gyerekbetegség miatt. Még szép piros cédula is voilt a lakásajtón.
Egyszerű korlátozás van, amit remélhetőleg hamarosan fel fognak oldani.
Az egy dolog, hogy "elhiszed," de nyilván nem érted meg mi is a helyzet.
Szerintem olvasd el még egyszer a saját leírásod, mert véleményem szerint nagyon önző vagy. Természetesen mindenkinek maradtak el fontos programjai (nyaralás, érettségi, bulik stb), de az épeszű ember felfogja, hogy nem ellene van a világ és nem írja ki a bajait semmilyen közösségi oldalra :)
A helyedben örülnék, hogy még van munkád, mert nem sok ember mondatja ezt el magáról.
Nem szép az embereket a fogalmazásukról megítélni, de nekem úgy tűnik hogy bárki bármit írhatna, te akkor is a saját "szaros életedet" siratnád, mert ez "kúrvára nem zavar" senkit.
Én is letudnam lőni aki a maradj otthont mantrázza 😀
Persze maradok csak épp valamibol élni kell ergo örülök h van hol dolgozni még!!
Jah én is háborogjak már
Nyomorult 1 sutemenyhez hogy meg vegyem a hozzávalót 3 boltba kellett elmenni mert olyan szinten ki van hordva már megint minden.
Egy suti az egész várost végig kell mászni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!