Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Le szoktatom magam a cigiről,...

Le szoktatom magam a cigiről, már 6 napja nem gyújtottam rá, de valahogy még sem vagyok ettől ingerült vagy feszült. Mi az oka ennek?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert ettől féltem a legjobban hogy ideg beteg leszek. Sőt azt vettem észre hogy még többet nevetek és jobb lett a kedvem is. Olyan mintha meg nyugodott volna a lelkem. Volt már többször is hogy próbáltam letenni és akkor mindig fel húztam magam apróságokon is. Most nem. Hogy lehet ez ?
2020. márc. 28. 15:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
jobban érzed magad. Nem hiányzik. Gratulálok. A nikotin az egyik legkomolyabb függés, amiről csak így lehet lejönni.
2020. márc. 28. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj a kialakult állapotodnak: az erős akaratod legyőzte a szervezeted nikotinéhségét.
2020. márc. 28. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 2 hét után jött elő az ingerültség. Szóltam mindenkinek a környezetemben hogy épp leszokóban vagyok, így ne vegyék fel ha esetleg beszólok vagy ilyesmi.
2020. márc. 28. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Leírod, hogy csináltad?
2020. márc. 28. 16:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
6 nap az még semmi. De jó kezdés..
2020. márc. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!