Mennyire gáz ha elszívok egy szál cigit 40hetesen? Nem gyújtottam rá egyszer sem terhességem alatt, de úgy érzem most elszakadt a cérna és szétvet az idegesség.
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 17:43
1/7 anonim válasza:
Nagyon. Ne bántsd a babát. Amíg elszívod, ő szeved és fuldoklik. Csinálj mást a feszültség levezetésére. Úgyse esne jól, mert bántana közben a lekiismeret.
2/7 anonim válasza:
Légy büszke magadra, hogy eddig megálltad, most már bírd ki!
Csak ügyesen!
3/7 anonim válasza:
Az az 1 szál cigi nem oldja meg a problémát és nem is leszel tőle jobban ha tényleg nem gyújtottál rá. Ha eddig kitartottál legyél büszke magadra és ne add fel
4/7 A kérdező kommentje:
Igazatokvan már kibirom igazan
2018. nov. 25. 19:03
5/7 anonim válasza:
Ezt a hülyeséget! Dohányáztál már? Mert akkor tudnod kellene, hogy nem fog lecsillapitani 1 szál cigi, a babának viszont árt. Igyál citromfű teát inkább, az sokkal hatásosabb.
6/7 anonim válasza:
Ennyi eszed van komolyan, szívd azt a cigit ne törődj semmivel.
7/7 A kérdező kommentje:
Dohányoztam előtte,köszönöm aki nem hurrogott le rögtön nem cigiztem nem is fogok:)
2018. nov. 26. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!