Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 7 eve cigizek. KB 1 honapja...

7 eve cigizek. KB 1 honapja nem gyujtottam ra. Erdekelne h mi a velemenyetek mivel olvastam h ha olyan tarsasagba vagyunk akik cigiznek nagyobb az eselye annak h tudorakosak lesszunk mint h ha cigiznek. Velemeny?

Figyelt kérdés

2018. nov. 23. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
52%

Baromság. Már mi lenne a logika abban, hogy ha kevesebb füstöt szívsz be, akkor nagyobb az esély a rákra, mintha két pofára szívod a napi egy dobozt...?

Ezt csak valami megkeseredett, a leszokókat irigylő ember találhatta ki. Mikor leszokóban voltam, nekem is többen mondták. Semmi alapja. Ha elég hosszú ideig tartod a cigarettamentes életet, a rákra való esélyed akkorára csökken, mint egy olyan emberé, aki sose gyújtott rá.

2018. nov. 23. 15:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Mert karosabb, ha jobban utanna olvasol van magyarazat is hogy mert. Amugy a logika itt nem szamit csak a teny:D
2018. nov. 23. 16:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nagy hülyeség, el ne hidd.

Amúgy gratulálok és így tovabb :)

2018. nov. 23. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Szívesen hallanám azt a magyarázatot. Nem olvasok utána, annyit nem ér, tudom, hogy hülyeség. Ha leírod, szívesen veszem, ha nem, nem. mondom, nekem is sokan mondták ezt, ez egy baromság. Ha aktívan, masszívan dohányzol, annál nincs károsabb.
2018. nov. 24. 08:52
 5/7 A kérdező kommentje:

2. Koszi :)

Hat nem tudom hogy hol olvastam mar, eleg nehez idok ezek nekem minden szarsagot olvasok a cigirol.

2018. nov. 24. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
T. Kérdező! Jól tudja, a kifújt füstben veszélyesebb mérgek vannak. Hagyja abba, ápoltam régen erős dohányost, 30 éve nem szívta. Most halt meg tüdőrákban.
2018. nov. 24. 23:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ucsó: a kifújt füst miben más, mint a beszívott? :D
2018. nov. 25. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!