Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol tudom és kinek kell...

Hol tudom és kinek kell jelenteni, hogy az 500 Ft-os kézfertőtlenítőt egy kétes eredetű webáruház 5 és 10. 000 forintért árulja?

Figyelt kérdés

Miközben hiánycikk az egész országban, én előtte is használtam. Hetek óta nem tudok venni.

Felvásárolták 1-2 hóbapja, most abból akarnak meggaudagodni és sokan meg is veszik. Amerikában elfogták az igyanilyet a rendőrök.

Hálás lennék a segítségért, köszi.

2020. márc. 19. 14:46
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

"Megis mitol

Lenne torvenytelen???"

Meg a többi. Az a kisebb baj, hogy 10 és 20-szoros áron adja, már akinek kiküldtek is árut, szimpla víz, volt akitől csak a pénzt nyúlták le. 3 országban, vagy többen csinálják. Ez egy nemzetközi bűnöző banda.

2020. márc. 22. 14:34
 22/27 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy te írtad...
2020. márc. 22. 14:41
 23/27 anonim válasza:

Ez az ürge is megérne egy misét:

[link]

400 ml 16.000 forint...

De hogyan megmagyarázza, mondjuk az a hülye, aki megveszi, inkább mosok kezet, vagy húzok kesztyűt....

2020. márc. 28. 14:18
 24/27 anonim válasza:
Megcseszte a Gazdasági Versenyhivatal ezt a shopolót!! Most mondták az M1 nevű "közszolgálati" oldalon!
2020. márc. 31. 20:15
 25/27 anonim ***** válasza:

24-es: de jó, hogy felhoztad a kérdést, én már nem találtam... (1-es hszóló voltam)

Épp most olvastam, és akartam is hozni:

[link]

2020. márc. 31. 20:22
 26/27 anonim ***** válasza:
ööö… a 2-es voltam én. :-D
2020. márc. 31. 20:23
 27/27 anonim válasza:

:D

Pedig amúgy citromos vizet küldenek, ott a facebookos linkben.

Mondjuk a Vitya múltheti maszk szállítmányát, meg kézfertőtlenítőit is a Fideszes rokonok árulják, Szabó Tünde iketerstvérének sógora, luxus Vivi, tesója és az apja. Nyilván fedő cégen keresztül.

2020. márc. 31. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!