Hol tudom és kinek kell jelenteni, hogy az 500 Ft-os kézfertőtlenítőt egy kétes eredetű webáruház 5 és 10. 000 forintért árulja?
Miközben hiánycikk az egész országban, én előtte is használtam. Hetek óta nem tudok venni.
Felvásárolták 1-2 hóbapja, most abból akarnak meggaudagodni és sokan meg is veszik. Amerikában elfogták az igyanilyet a rendőrök.
Hálás lennék a segítségért, köszi.
Légyszi, dobd ide a webáruház linkjét!
Továbbítom a fogyasztóvédelemhez.
Ez törvénytelen...
Privátban elküldtem, ide nem teszem ki, mert a sok kétségbeesett ember megvenné. Mivel hiánycikk az egész országban, Facebookon hirdetik magukat és ezrek veszik tőlük, mivel máshogy nem jutnak hozzá...
Honnan vagy benne biztos, hogy előre felvásárolták, és nem most vették sokszoros áron a gyártótól?
A maszkokat is azért adják arany áron a patikákban ( már ha éppen lehet kapni), mert a beszállító sokszorosára emelte a beszerzési árat.
Megis mitol
Lenne torvenytelen???
Egyébként szerintem ki sem küldik... A főloldalról meg sem találod a terméket, csak ha tudod a linkjét.
Csalókat nem támogatok, én is hiába keresem az egész országban... Tudom, de pont ezt a kétségbeesést használják ki!
# 7: a tegnap elterjedt 2800 ft-os csirkemell (lehel piac) miatt is kiszállt oda a hatóság....
Rendkívüli helyzet van, ne feledd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!