Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudnak az emberek...

Miért nem tudnak az emberek otthon maradni?

Figyelt kérdés

Már aki tud, és lehetősége van. Ma is kb ugyanannyian voltak az utcán, mint a járvány előtt. Mentek a szülők a gyerekekkel, csomó idős a temetőbe, piacolni, ide-oda.

Nem tehetem meg, hogy otthon maradjak, mert olyan a munkám. Viszont igyekszem célirányos lenni, munkahelyem és az otthonom közt megyek csak. Nem megyek boltba, butikozni... Stb Miért nem fogják fel, hogy ezek az intézkedés megelőzésre vannak, hogy ne úgy járjunk, mint az olaszok?

2020. márc. 16. 16:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
11%
Mert a hisztiknek semmi értelme. Ugyanúgy teszem a dolgom ahogy eddig. Ezzel nem sértek szabályt.
2020. márc. 16. 16:36
 2/19 anonim ***** válasza:
76%
Igen az lenne a normális hogy csak akkor elindulni ha az feltétlen muszáj. De ezeknek mondhatod azt hiszik vakáció van.
2020. márc. 16. 16:38
 3/19 anonim ***** válasza:
37%
Nem szabad h az élet teljesen megáljon, igazabol a veszelyeztetettek kene minimalisra redukaljak a kint toltott idejuket, de sok idos mar nem fel a halaltol. (Mellesleg nekik se biztos halal a virus elkapasa) Lehet h akiket kint lattal annak nincs veszelyeztetett rokona akinek atadhatna es sajnos a tobbiek meg nem erdeklik...
2020. márc. 16. 16:41
 4/19 anonim ***** válasza:
75%
Mert még nem fogták fel mekkora baj lesz itt is ha folytatják a megszokott életvitelt.Nem vagyok pánikolós, de vannak olasz barátaim, akik az elején ugyan így álltak a dolgokhoz, és látom mi van most abban az országban. Itt is az lesz maximum 1 héten belül, hála a sok felelőtlen, buta embernek.
2020. márc. 16. 16:41
 5/19 anonim ***** válasza:
67%

Mert ennyi eszük van, nem kell suliba/dolgozni menni, hawaii dizsi, aztán sírnak, hogy nem jut nekik vastüdő. A 83 éves nagyanyám is a dédunokákra vigyáz éppen, pedig mindenki tudja, hogy nem kéne.

Én egyedül a futás miatt nem tudok itthon maradni, képtelen vagyok lemondani az edzésről, de áttoltam hajnali 2-3 közé, akkor egy lélek sincs az utcán. Ha teljes karantént rendelnek el, majd úgyse tudok menni, kocogok a 34 m2-en :D

2020. márc. 16. 16:42
 6/19 anonim ***** válasza:
88%

Hát például meg valami olyan dolguk van, amit muszáj elintézni. Munka, leginkább.

(És igen, a munka is lehet olyan, hogy te abból épp azt látod, hogy az utcán sétál.)

2020. márc. 16. 16:50
 7/19 anonim ***** válasza:
22%
6, ahhoz nem kell a kisgyereket magával vinni. Például.
2020. márc. 16. 16:54
 8/19 anonim ***** válasza:
77%
Annyi teveszme van, a karantenban is ki lehet jarni csak a bizonyitottan fertozotteknek nem, bolt patika benzinkut nyitva lesz, az olaszok azokat a lepeseket pedig amiket mi hoztunk 1000+ regisztralt eset utan leptek meg (mi 20kb), es ott sokkal tobb turista es atutazo van mint itthon, ettol meg itt is komoly bajok lehetnek de nem valoszinu h az olaszok adatai fognak rank vonatkozni.
2020. márc. 16. 16:58
 9/19 anonim ***** válasza:
60%
Nem lényeg, hányan vannak az utcán, nem a szabad levegőn fogják átadni fertőzést (hacsak nincs augusztus 20. szintű tömegrendezvény)
2020. márc. 16. 17:11
 10/19 anonim ***** válasza:
82%

Én kevesebb embert, autót láttam menni, a tömegközlekedés is cseppet ritkább. Amit tudok, én is megteszek, hogy ne kelljen ide-oda mennem.

Vannak, akik valóban nem/nehezen tudják a dolgokat megoldani, de vannak, akik úm. feszítik a határaikat.

2020. márc. 16. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!