Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem vagytok képesek...

Miért nem vagytok képesek otthon maradni betegen? Miért kell egy rakás embert megfertőzni még pluszban?

Figyelt kérdés
Buszon-villamoson egy perc szünet sincs, valaki, valamelyik oldalamon biztos, hogy épp a tüdejét köpi ki, vagy az orrát fújja, a legtöbb úgy néz ki, mint akinek baromira nem kellett volna ma elhagyni az ágyat... Munkahelyen ugyanez. Bejönnek betegen, és fertőznek össze-vissza. Miért kell betegen csak azért is dolgozni menni, és lebetegíteni útközben még pár száz embert?
2019. jan. 4. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem biztos, hogy van választásuk. Nem minden munkahelyen lehet.

És egy kis megfázás, orrfújás még nem is biztos, hogy komoly, nyugodtan lehet vele dolgozni, és nem is fertőz.

Nagyobb esélye van, hogy egy családtag, barát fertőz meg, akivel van köztetek konkrét érintkezés.

2019. jan. 4. 10:59
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Mert barom a főnökük!

Nálunk, ha előhúzol egy zsepit már zavarnak haza. Sok helyen meg inkább foss, hányj, taknyozz, csak legyél ott, mert nincs ember.

2019. jan. 4. 11:02
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

2: azért ez is durva :D

Akkor sose kéne télen dolgoznom, mert a hidegből, ha belépek a melegre, akkor elkezd folyni az orrom.

És mi van az allergiásokkal? Ők sem dolgozhatnak? :D

2019. jan. 4. 11:06
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván van egy réteg, akit kirúgnak, ha nem megy be.

Mások kevesebb bért kapnak.

És persze van egy réteg, aki egyszerűen csak önző. (Egy évfolyamtársam pl. bejött egyik délben azzal, hogy reggel ugyan lázas volt, de bevett egy lázcsillapítót és már nem az:( De nem egyedi eset - nekem meg nincs képem azt mondani, hogy "akkor ülj arrébb 2 székkel, kérlek, mert nekem sem hiányzik egy lázas-köhögős-zsepis nyavalya", pedig kellene.

2019. jan. 4. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Mi van, ha azért utazik, mert épp orvoshoz megy? Nekem sem a szomszédban van a háziorvosom, ráadásul át is kell szállnom.
2019. jan. 4. 11:28
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egész télen fújom az orrom, de nem betegség miatt, hanem mert bent meleg van, kint hideg, és a hőmérséklet különbség ezt okozza. Mint ablakon a lecsapódó pára.
2019. jan. 4. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Tény hogy zavaró, engem is zavar mikor a képembe köhögnek, ezért is járok autóval.

Viszont honnan tudod ki miért hova megy?

Beteg embernek is el kell mászni boltba, ha nem akar éhen halni, beteg embernek is el kell menni az orvoshoz, nem jön házhoz, vagy épp gyógyszertárba indul. Vagy az is lehet hogy munka közben betegedett meg, akkor mit tegyen? Teleportálni senki nem tud.

2019. jan. 4. 12:49
 8/11 anonim ***** válasza:
17%
Ó, azért nem kell úgy tenni, mintha minden köhögő-náthás-lázas ember létfontosságú okból menne közösségbe. Egyszerűen ha nem rossz a közérzete, akkor nem érdekli, ha végigfertőzi a fél környezetét.
2019. jan. 4. 12:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradj otthon :D
2019. jan. 4. 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. azért,mert kevés a betegállomány pénz.Nagyon nem éri meg betegnek lenni..
2019. jan. 5. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!