Miért nem vagytok képesek otthon maradni betegen? Miért kell egy rakás embert megfertőzni még pluszban?
Nem biztos, hogy van választásuk. Nem minden munkahelyen lehet.
És egy kis megfázás, orrfújás még nem is biztos, hogy komoly, nyugodtan lehet vele dolgozni, és nem is fertőz.
Nagyobb esélye van, hogy egy családtag, barát fertőz meg, akivel van köztetek konkrét érintkezés.
Mert barom a főnökük!
Nálunk, ha előhúzol egy zsepit már zavarnak haza. Sok helyen meg inkább foss, hányj, taknyozz, csak legyél ott, mert nincs ember.
2: azért ez is durva :D
Akkor sose kéne télen dolgoznom, mert a hidegből, ha belépek a melegre, akkor elkezd folyni az orrom.
És mi van az allergiásokkal? Ők sem dolgozhatnak? :D
Nyilván van egy réteg, akit kirúgnak, ha nem megy be.
Mások kevesebb bért kapnak.
És persze van egy réteg, aki egyszerűen csak önző. (Egy évfolyamtársam pl. bejött egyik délben azzal, hogy reggel ugyan lázas volt, de bevett egy lázcsillapítót és már nem az:( De nem egyedi eset - nekem meg nincs képem azt mondani, hogy "akkor ülj arrébb 2 székkel, kérlek, mert nekem sem hiányzik egy lázas-köhögős-zsepis nyavalya", pedig kellene.
Tény hogy zavaró, engem is zavar mikor a képembe köhögnek, ezért is járok autóval.
Viszont honnan tudod ki miért hova megy?
Beteg embernek is el kell mászni boltba, ha nem akar éhen halni, beteg embernek is el kell menni az orvoshoz, nem jön házhoz, vagy épp gyógyszertárba indul. Vagy az is lehet hogy munka közben betegedett meg, akkor mit tegyen? Teleportálni senki nem tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!