Vett már valaki rajzbak ot? 😊👋
Figyelt kérdés
Itthoni használatra szeretnék venni rajzbak ot,mert A/2-es méretben máshogy nagyon nem tudok dolgozni.. Az érdekelne, hogy volt e már valaki aki rendelt vagy használtan vett? 8-36ezer között találtam a neten őket. Mennyiért lenne érdemes? A 36-ot sokallom..:/ Vagy van esetleg aki csinál nekem olcsóbban?😅😅
A válaszokat köszönöm! 🤗👋
2018. okt. 9. 09:31
1/2 anonim válasza:
Én akartam a lányomnak, mert nagyon rajzolós,festős, de kézzel-lábbal tiltakozott, hogy nem szereti, és nem jó..
Így nem lett meg neki. A gyereknél járd körül a témát, nehogy kiadj több ezret a semmire..
Mondjuk a lakásban dísznek jó-has másra nem:D
2/2 anonim válasza:
Nekem inkább a rajztábla jött be. Vagy rajzasztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!