Úgy fest, hogy 26 évesen szilveszter este otthon fogok maradni. Unalmas vagyok vagy öregszek?
Egyedül tölthettem a Szilveszter utolsó estéjét, míg mások buliznak, és petárdáznak. Amúgy is hajlamos vagyok a depresszióra, és így még rosszabb lesz, hogy egyedül kell majd lennem.
Más majd iszik és nevet a barátaival, addig én meg ott fogok ülni egyedül a szobámba, int egy elhanyagolt öreg.
Eddig minden szilveszterkor a fejeden pörögtél?
Éppen ideje...
Én is valószínűleg otthon leszek egyedül.
De én direkt így tervezem.
Annyira nincs kedvem már semmilyen buliba se menni. Már unom. Párom viszont nincs. Úgyhogy ha otthon maradok, akkor egyedül leszel.
Én annyira nem bánom, csak ne legyen házibuli a közelben és akkor alszom egy jót :)
Falun lakom, itt semmi nincs. Csak szerveztek egy bulit, ahova szinte az egész falut meghívták. Csak engem meg néhány másik embert nem. Akik nem máshova mennek bulizni, azok csak szimplán a falusiak "alja". De amúgy is hajlamos vagyok a depresszióra.
Komolyan, lehet hogy most fogok átbilleni a sötétségbe. Hogy kimaradok valamiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!