Úgy fest, hogy 26 évesen szilveszter este otthon fogok maradni. Unalmas vagyok vagy öregszek?
Egyedül tölthettem a Szilveszter utolsó estéjét, míg mások buliznak, és petárdáznak. Amúgy is hajlamos vagyok a depresszióra, és így még rosszabb lesz, hogy egyedül kell majd lennem.
Más majd iszik és nevet a barátaival, addig én meg ott fogok ülni egyedül a szobámba, int egy elhanyagolt öreg.
Én mindig itthon töltöm a szilvesztert - egy ideig azért volt így, mert anyám rosszul érezte volna magát egyedül, de most már nem is kívánkozom el. Megvannak a magunk szilveszteri hagyományai, nem búsulunk:)) A barátokkal meg összejövök, borozgatok máskor...
Tedd magadnak különlegessé az estét! Légy kreatív! Ne másoktól függjön a jó hangulatod!
32 N
Én 26 vagyok és soha nem voltam még szilveszterkor sehol,sőt bulizni sem szoktam.
Nem szeretem az alkoholt.
Nekem az nagyobb buli,ha megnézek 1-2 jó filmet:)
Nem érdekel mások részeg feje,meg hogy ezen nevetnek.Láttam már részeg embert,semmi vicces nincs benne.Ezért kár elmenni valahová.
Ja, ez az a "nem annyira nem nagy dolog"????
Tanulj önuralmat! Kezdheted azzal, hogy nem rúgsz be az eszméletlenségig egyedül szilveszter éjjel:))))
Még csak 26 vagy! Még bőven érdemes javítanod az élethez való hozzáállásodon és a problémakezelési módszereiden:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!