Csak engem zavar az a kifejezés, hogy "pasi"? :O
Figyelt kérdés
Annyira zavaró ez a kifejezés, kimondottan irritál hogy mindig mindenhol ezt hallom.
Kb úgy érzem tőle magam, mint ahogy egy nő érezheti magát, amikor leku**ázzák!
2020. jan. 13. 12:33
11/21 anonim válasza:
Igen, én is furának éreztem mindig.
13/21 anonim válasza:
Engem nem zavar, viszont a most hirtelen divatba jött angol kifejezések, mint a startup vagy az influencer. A pasi legalább magyar szó, még ha nem is a legszebb, de hát nem is kell mindig cirádázni.
14/21 anonim válasza:
Nagyon béna duma, ez még a 80 években sem volt menő, ha jól emlékszem 1640-ben még jól hangzott. (Akkor hívta a nő így a férfit, ha az rendszeres kuncsaftja volt.
15/21 anonim válasza:
Csak a lányok használják. Én még nem hallottam férfi szájából, hogy “pasi”.
16/21 anonim válasza:
Pasi, pali, csávó, hapsi, koma
Igazából a szövegkörnyezet is számít.
Ha egy idegenre azt mondod, hogy de jó pasi, abban nincs semmi sértő, de ha a párodra azt a kifejezést használod, hogy pasim, az kissé lekezelő. Pl.: Ma a pasimnál alszom. Nem szebb az, ha úgy mondjuk, ma a páromnál alszom?
Ugyen ez a csajjal is
Nekem senki se mondja azt, hogy én a csaja vagyok, viszont ha egy ismerkedni vágyó pasi azt mondja, de szép csajszi vagyok, azt bóknak veszem.
17/21 anonim válasza:
Túlreagálod. Úgy nem érezheted magad,mint mikor egy nőt lek**váznak,mert ez nem ugyanaz. A "pasi",olyan,mintha egy nőre azt mondod,hogy "csaj". Te max akkor érezheted magad hasonlóan,ha nem pasinak,hanem f***kalapnak hívnának. Na ez már hasonlít.
18/21 anonim válasza:
ÉS amikor "Embernek" hívják a párjukat? Szerintem rohadt ocsmány egy szöveg, és idegesítő is -.-
19/21 anonim válasza:
Hát az meg az a kategória,hogy ha az adott félnek tetszik,akkor téged mit idegesít? Másról van szó,nem rólad,majd ő eldönti,hogy számára ocsmány-e. Ez nem kellene,hogy idegesítsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!