Csak engem zavar az a kifejezés, hogy "pasi"? :O
Figyelt kérdés
Annyira zavaró ez a kifejezés, kimondottan irritál hogy mindig mindenhol ezt hallom.
Kb úgy érzem tőle magam, mint ahogy egy nő érezheti magát, amikor leku**ázzák!
2020. jan. 13. 12:33
2/21 anonim válasza:
A nagy számok törvénye alapján biztos zavar mást is. Én pasiként nem érzem gáznak, ha pasinak neveznek.
3/21 anonim válasza:
Jah, eléggé lealacsonyító duma, mintha egy eldobható valaki lennél tőle aki helyett bármikor lesz másik.
4/21 anonim válasza:
Engem nem zavar. Számomra semleges, nem degradáló, inkább olyan általános. Ha azt mondják valakire, hogy "de helyes pasi", az nem azt jelenti nőre fordítva, hogy "de szép k_rva" :D Ez olyan mintha egy nőre, lányra azt mondják, hogy milyen szép kis csaj.
5/21 anonim válasza:
nekem csak birtokviszonyban visszatetsző...
"a pasim" - szokták mondani.
Ez számomra olyan felületes ismeretség benyomását kelti. pedig valszeg nem bír ilyen jelentéssel.
Nekem a "barátom" v. egyéb kifejezés sokkal bensőségesebb.
6/21 anonim válasza:
Nekem is kicsit lealacsonyítónak tűnik, mintha nem tisztelné a párját, aki ezt mondja.
Nekem nőként ez a 'csajom' párja, és azt sem szeretem; nem örülnék, ha rám ezt mondaná valaki.
7/21 anonim válasza:
Szerintem tök általános kifejezés, nincs benne semmi degradáló vagy sértő. Mondjuk én akkor se sértődök meg ha valaki lekrváz, nem az én ingem, nem veszem magamra :)
10/21 anonim válasza:
minden szó hülyén tud hangzani ha elkezdesz felfigyelni rá :D szerintem is egy kicsit komolytalan, lekezelő, de azért nem említeném egy szinten a lek***zassal, mert hát a 'pasi't nem sértésnek használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!