Az orvosis diákok tényleg "erénytelenek"?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy az orvosis lányok nagyon erkölcstelenek (tisztelet a kivételnek) és így hát összefekszenek mindenkivel. A fiúk meg kaphatóak, szóval..ja.. Ez mennyi igazságot takar? Nem szeretnék senkit megbántani, csak orvosira készülök és érdekel.2019. dec. 30. 11:22
1/9 anonim válasza:
Ezt hallottam már a jogász-, a bölcsész -, és a zenészhallgatókra is. Az erkölcs nem a diploma vonalába tartozik. És a szex a tinédzsereknek meg a fiataloknak való. Hadd csinálják.
2/9 anonim válasza:
Óvakodj minden ostoba általánosítástól!
3/9 anonim válasza:
Pont annyira, mint a más szakokon tanulók..
Nem lehet ezt ráhúzni egyetlen csoportra, én pl ismerek szerényebb, visszahúzódóbb orvosis lányokat, és hallottam már sokkal könnyűvérűbb lányokról is az orvosiról. Ez inkább személyiség kérdése, nem pedig azé, hogy mit tanul.
Elkeserítő, hogy emberek az ilyen kijelentéseket komolyan veszik. Én pl gtk-s vagyok, és folyamatosan azt hallgatom, hogy a gtk-s lányok buták és mindenre kaphatóak. Bosszantó tud lenni...
4/9 anonim válasza:
Szerintem minden egyetemen és karon ez megy manapság a diákok körében. Jó, a teológián talán nem jellemző annyira. :D
5/9 anonim válasza:
Amit leírtál az kábé minden egyetemistáról elmondható. De külön csak az orvostanhallgatókra általánosítani nagy butaság.
6/9 A kérdező kommentje:
Én azt értem, hogy ilyen fajta lányok más szakon is vannak, és nem kéne csak úgymond az orvosis lányokat felcímkézni ezzel.Csak kérdeztem, hogy kifejezetten OTT több ilyen lány van... És igen személyiségtől is függ, de ott (nemcsak ott) nagy a stressz, és gondolom ez is valamilyen szinten közbejátszik, hogy ki mennyire könnyűvérű. Remélem senki nem szedi le a fejem, nem szeretnék senkit megbántani, ahogy már említettem... kösz
2019. dec. 30. 13:08
7/9 anonim válasza:
Rossz hírem van kérdező. Hiába reménykedsz mindenkivel össze fekvő, könnyű vérű lányokban, veled egyik sem állna szóba sem... :D
8/9 Metionin válasza:
Nem erkölcstelenebbek mint a többi karon. Csak az emberek hajlamosak a tanulósabb karokat misztifikálni, hogy oda jobb tanulókat vesznek fel, biztos erkölcsösebbek, jókislányok/kisfiúk. Hát egy frászt. Egy orvosis buliban is ugyanannyi alkohol/cigi/drog/óvszer stb. fogy mint egy akármilyenben. Sőt, nálunk az orvosisok tudták a legjobb füvet szerezni.
9/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak köszönöm!
PleaseCallThePolice, remélem hogy nem állnak ÚGY szóba velem, mivel lány vagyok... -.-
2019. dec. 31. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!