Orvosis csúszás?
Látom közben, hogy Debrecen. Akkor gondolom elsős vagy. Így hatványozottan mondom, hogy gondolkodj azon, hogyan kellene úgy tanulni jobban, hogy megfeleljen az anatosoknak, mert ez másodéven még rosszabb lesz anat 2-ből, aztán meg neuróból. Harmadév első félév hoki, de aztán megint rengeteg lesz az anyag, ott kirakni B vagy C vizsgán nem nagyon szoktak, de attól még tényleg borzasztó sok lesz az anyag patkóval meg mikróval, szóval inkább lelkileg lesz nehéz. Meg amit én utólag annak idején jól megtanultam volna, és legtöbb hasznát vettem volna, az pont a szövettan, kár hogy inkább az anatot meg a fejlődéstant erőltetik.
Szóval fel a fejjel, ha túl rágod az első 3, de inkább 2 éven magad, nem lesz gond, csak sok kitartás kell hozzá.
A nyelvtanulással is egyetértek, amit más ajánlott.
Sok ismerősöm még a végén tolta a szakmai angolt és hasonlók. Kihasználhatod ezt az időt erre is, ha még nincs meg, és akkor nem veszítesz időt, hasznosan telik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!