Fogorvosis/orvosis/gyógyszerész hallgatók! Élettan (tesztes) vizsgára milyen tesztkönyvből készültetek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 22. 23:59
3/10 anonim válasza:
Életemben nem hallottam még élettan tesztkönyvről :D
Egyébként én Fonyóból + jegyzetből tervezek majd tanulni rá + az előző évek tesztjeit átnézegetem.
4/10 A kérdező kommentje:
Előző évek tesztjei? Azokat hol lehet megtalálni?
2018. nov. 23. 13:35
6/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ! :) Kár hogy nincs felsőbb éves ismerősöm akitől kérni tudnék.
2018. nov. 24. 00:58
7/10 anonim válasza:
Szia, Szegedre járok. Ha írsz egy email címet privátban akkor küldök teszteket neked!
8/10 anonim válasza:
Sztem tanuld meg a Fonyot. A meuro resz annyira nem kiemelkedo benne, de alapvetoen szukseges a benne foglalt tudas pl hatastanhoz.
Nem veletpenul alapozo targy. Alaptudas van benne
9/10 anonim válasza:
Nem ertem, miert pettem lepontozva. Azert mert javaspltam az elettan megtanulasat? Beloletek is diplomas lesz, de nem ertelmisegi, grat. A szazalek, amit kaptam, titeket reprezental. Ezen gondolkozzatok (utoirat, nem szoktam megnezni, csak megakadt rajta a szemem).
10/10 anonim válasza:
7-es vagyok, én is le lettem kicsit pontozva, nem értem miért, segíteni akartam. Másnak is szívesen elküldöm, ha ír. Vagy mondjatok egy oldalt ahova feltölthetem és akkor könnyebben elérhető.
Utolsó hozzászóló (és mindenki): Amúgy én is úgy készültem, hogy megtanultam az anyagot aztán pedig teszteztem. Mert tesztezni is kell ilyen jellegű vizsgára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!