Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon rosszul kommunikálok,...

Nagyon rosszul kommunikálok, és ez engem zavar. Higyan lehetne a kommunikációs képesséwgemet fejleszteni?

Figyelt kérdés

2019. dec. 24. 21:58
 1/6 Thispain ***** válasza:
90%
Azt nulladik lépésként megteheted, hogy az általad gépelt/írt szöveget visszaolvasod, és a hibákat kijavítod.
2019. dec. 24. 22:14
 2/6 gublug ***** válasza:

Szia.

1.

Olvass: ez boviti a szokincsed.

2.

Kommunikacios treningeken tanulsz es gyakorolsz.

3.

Vagy olvass kommunikacios teknikakrol szolo konyvet, mint pl Marshall Rosenberg - A szavak ablakok vagy falak

vagy Eric Berne - Emberi jatszmak. Ez utobbi eseteket ir le, amikbol tanulhatsz.

Ha erdekel megosztom neked.

2019. dec. 24. 22:37
 3/6 anonim ***** válasza:

kommunikációval, lehetőleg élőben.

lassú, hangos olvasással is kezdésképp

2019. dec. 24. 22:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Nem a fogalmazási képwességemről van szó, hanem arról, hogy egy beszélgetés közben nem tudok témákat felhozni, csak sablonokat, de ha van téma akkor ódákat tudok róla zengeni.

De köszi az eddigi válaszokat

2019. dec. 24. 23:03
 5/6 gublug ***** válasza:

Jaaa, az mas. Nos. Ez azert lehet mert sok dolog nem erdekel teged.

Szerintem fogadd el magad es olvasgass arrol milyen elonyei vannak a visszahuzodo embereknek. Az vagy nem?

En is hasonlo vagyok. De en elfogadtam. Csondes vagyok es az emberek is tudjak.

2019. dec. 25. 14:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Aki mások szerint igazán jól kommunikál, az nem "ódákat zeng", hanem kérdez, kérdez, kérdez. Azaz, beszélteti a másikat.

Ha igazán jó akarsz kommunikálni, vállalj olyan munkát, ahol értékesíteni kell (pl. csatlakozz egy network marketing-céghez)! A legjobb kommunikátorok és a legjobb értékesítők ugyanazok az emberek.

2019. dec. 26. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!