Titeket nem zavar, ha valaki tömött buszon nekiáll büdös szendvicset enni?
Ma majdnem kidobtam a taccsot, szép is lett volna, fogorvoshoz mentem.
Nekiállt kipakolni a felvágottat az ülésre és zsömlével zabált. Egy ilyen zsíros hajú, pattanásos, hajléktalan kinézetű gyerek. Olyan büdös volt, hogy eskü majdnem behánytam, csak 5 percre volt a megálló, megváltás volt a friss levegő. Pedig ránéutem meg minden, de nem használt.
De nem először van, hogy valami irtózatos büdös, löncsöt, vagy disznósajtot zabálnak. Heti szinten. Én alapból nem eszem a buszom, de max. kekszet, nem féldisznót. De ma mondom, majdnem berókáztam... Undorító.
Az az undorító, hogy más ételét büdösnek nevezed.
Nem ennél egyszer 2 napig, utána te is örömmel ennéd meg ezeket a "büdös" ételeket.
Tanulhatna egy kis tiszteletet, fiatalember, azt hiszem!
Én lettem rosszul a bűztől. Az a tiszteletlen, aki nem tartja tiszteletben az utastársait...
Oké, semmi baj vele, de ne egy tömött buszon pakolja ki az ülésre a disznósajtot...
"Nem ennél egyszer 2 napig, utána te is örömmel ennéd meg ezeket a "büdös" ételeket."
Jó azért a ló túloldalára sem kell átesni. Legyen valaki akármennyire éhes, annyi kultúra szorulhatna belé, hogy nem egy tömegközlekedési eszközön veszi elő a büdös kaját.
1. A buszokon általában tilos az étkezés.
2. Akkor sem illendő gyomorforgató szagos kajákat enni, egyen valami kekszet, vagy péksüteményt, ha nem bírja ki.
3. Éhező három napja nem evett ember ha ételhez jut, nem biztos, hogy buszra kell vele rohannia...
4. Egy büdös tahó az ilyen.
5. A legmegalázóbb pedig az, amikor leszáll, otthagyja a szagát, és akkor akik ülnek le melléd újak, néznek rád, mégis ki másra, te ülsz ott, hogy milyen büdös szájszagod van, fogat se tudsz mosni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!