Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket nem zavar, ha valaki...

Titeket nem zavar, ha valaki tömött buszon nekiáll büdös szendvicset enni?

Figyelt kérdés

Ma majdnem kidobtam a taccsot, szép is lett volna, fogorvoshoz mentem.

Nekiállt kipakolni a felvágottat az ülésre és zsömlével zabált. Egy ilyen zsíros hajú, pattanásos, hajléktalan kinézetű gyerek. Olyan büdös volt, hogy eskü majdnem behánytam, csak 5 percre volt a megálló, megváltás volt a friss levegő. Pedig ránéutem meg minden, de nem használt.

De nem először van, hogy valami irtózatos büdös, löncsöt, vagy disznósajtot zabálnak. Heti szinten. Én alapból nem eszem a buszom, de max. kekszet, nem féldisznót. De ma mondom, majdnem berókáztam... Undorító.

2019. szept. 26. 21:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
70%
Őszintén: itt vegánok válaszolgatnak? Mitől büdös egy fasírt?
2019. szept. 27. 15:29
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nem tudom büdösnek nevezni az ételt, felőlem hagymát is zabálhatna valaki kolbásszal, jó jó annyira nem kellemes szagú de teljesen normális élelmiszer "szag". Ez legyen a legrosszabb gondod majd mikor egy olyan hajléktalan megy el melletted aki már 3 méterről dög/szar szag keverékével oszlatja a tömeget akkor mit mondasz?
2019. okt. 4. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!