Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Titeket nem zavar, ha valaki...

Titeket nem zavar, ha valaki tömött buszon nekiáll büdös szendvicset enni?

Figyelt kérdés

Ma majdnem kidobtam a taccsot, szép is lett volna, fogorvoshoz mentem.

Nekiállt kipakolni a felvágottat az ülésre és zsömlével zabált. Egy ilyen zsíros hajú, pattanásos, hajléktalan kinézetű gyerek. Olyan büdös volt, hogy eskü majdnem behánytam, csak 5 percre volt a megálló, megváltás volt a friss levegő. Pedig ránéutem meg minden, de nem használt.

De nem először van, hogy valami irtózatos büdös, löncsöt, vagy disznósajtot zabálnak. Heti szinten. Én alapból nem eszem a buszom, de max. kekszet, nem féldisznót. De ma mondom, majdnem berókáztam... Undorító.

2019. szept. 26. 21:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

"hogy vannak ám fizikai munkások, akik kolbászt, szalonnát és disznósajtot esznek, és nem mindenki csak padlizsánkrémes bulgurt eszik lazaccal és light kólával."

Nem, de ezt muszáj egy tömött buszon, magasról letojva mindenkit zabálnia? Nem mondtam, hogy ne egye...

Meg amúgy tényleg nem lehet disznóvágást rendezni, nekem az italért is beszóltak már a sofőrök...

Én is szeretem töltött káposztát, mégsem viszem fel a buszra megenni... Nem függ össze ez az azzal, ki mit dolgozik.

2019. szept. 26. 21:25
 12/22 A kérdező kommentje:

" néha velem is előfordul, hogy egy szelet pizzával vagy egy zacskó fornettivel"

Ez nem büdös. Valami disznósajtféle lehetett, de olyam ordenáré büdös, de etelhet romlott volt. Alig vártam, hogy friss levegőre érjek... Ha nem pár perc, behányok, vagy le kellett volna szállnom.

2019. szept. 26. 21:32
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen piszlicsáré dolgokon így bekattanni, istenem...
2019. szept. 26. 21:44
 14/22 anonim ***** válasza:
23%
Napi hiszti pipa. Annak a csávónak aki ott evett, biztos komolyabb gondja is van mit nyervogni hogy jaj mit evett más... Lehet hogy örül ha jut neki "büdös" disznósajt.
2019. szept. 26. 22:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
De, és vonaton is.
2019. szept. 26. 23:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha őt nem zavarja, hogy büdös emberek között eszik... Mondjuk, távolságin érthető, ha pár óra alatt megéhezik. Dehelyin érdekes lehet, nem nagyon van ideje elmajszolni két megálló között.
2019. szept. 27. 07:20
 17/22 anonim ***** válasza:
77%
Engem is szokott zavarni, főleg a fasírtos a távolsági buszon, vonaton. Kibontja a busz elején és a végében is full kajaszag van. Én is rosszul vagyok ettől.
2019. szept. 27. 09:13
 18/22 anonim ***** válasza:
39%

#17 Ez mekkora kamu már, hogy 15 méterről megérzel egy fasírtszagot. :DDD

Ha ilyen szaglásod van, jelentkezz a rendőrségnél a drogkereső kutyák csapatába! Tuti alkalmaznak! :D

2019. szept. 27. 10:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el zárt térben nagyon is tud terjedni a kajaszag. Nem kell ehhez szuper orr. Van akit jobban zavar, van akit nem. Engem jobban zavar, nem szoktam szóvá tenni, de a gyomrom vet 2 bukfencet közben igyekszem ablakot nyitni.
2019. szept. 27. 10:39
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Engem nem, akkor se ha tényleg büdösebb dolgot mint pl. halat eszik. Ennél azért jóval erősebb a gyomrom. Ha néhány kellemetlen szag miatt émelyegnék már rég elhúztam volna orvoshoz.
2019. szept. 27. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!