Miért nem szeretik az emberek a Gamereket?
Magam is Gamer vagyok, és úgy veszem észre, hogy az emberek alapvetően elutasítóbbak, érdektelenebbek a Gamer emberekkel szemben. Teljesen normális embernek tartom magam, annyi hogy ha van szabadidőm, akkor játszok és kész. Ha van bármi más program, akkor simán azt választom mert imádok lógni a haverokkal, iszogatni, beszélgetni, néha még bulizni is, ha jó az idő tuti elmegyek 1-2 órát biciklizni mert imádok tekerni, vagy épp bármit csinálni. Ha pedig nincs mit csinálni tényleg, akkor meg reggeltől estig gép és kész, de még játszani is csak haverokkal szoktam mert egyedül unalmas. Soha nem szoktam piszkálni egy embert azért mert az én elképzeléseim szerint más a "normális" ember. Viszont úgy veszem észre,engem (és más gamereket) emiatt folyton lenéznek és piszkálnak valamilyen formában. Ma is hazajövök a munkahelyről kicsit hamarabb mert dolgom volt, elköszönök az emberektől és hallom magam mögött hogy "igen, a játék nem játssza ki magát". Pedig nem is amiatt jöttem el, viszont a semmi miatt belém köt. És ezt egy tipikus "menő" munkatársam mondta. Így akar még menőbb lenni hogy beszól a másiknak a háta mögött? Sosem piszkáltam más embert csak azért mert sok időt tölt a hobbijával, vagy mert másképpen viselkedik. Valaki fest, köt, autót szerel, és CSAK arról tud beszélni. Én másról is tudok beszélni, annak ellenére hogy Gamer vagyok, mégis kollektívan ki vagyok rekesztve és csak a szintén Gamer munkatársakkal vagyok jóban. Miért az az első dolog hogy "jaaaaaj akkor biztos kockul" amikor csinálok valamit? Lehet hogy éppen más dolgom van nem? Egyből az én dolgaimmal foglalkoznak, és b*szogatnak. Én sem piszkálom hogy ha vissza utasít valami iszogatást vagy ilyesmi, hogy jaaaj mert biztos XY dolgot csinál.... Én miért bírom ki hogy ne foglalkozzak más dolgával? Miért van az hogy 1 perc alatt elkönyvelik magukban azt hogy egy kis Kocka vagyok? Van jogosítványom, kocsim, munkahelyem, társasági életem, lakásom is lesz a közel jövőben mert rá tudok ülni a pénzemre. És mind ezt eltörli az hogy Gamer vagyok és mehet a kirekesztés? Kezd az egész felemészteni, mondjátok meg miért ilyenek az emberek, és hogyan tudnám ezt elviselni, előre is köszönöm az empatikus válaszokat.
22/F
Gamerek érzékenyebb, zárkózottabb emberke. Én ezt vettem észre.
Továbbá produktív munka hiánya egyfajta megítélést jelent.
Gamer mit tesz le az asztalra?
Amíg ezt nem értem, nekem hiányzik az a rész, hogy hasznos tagja a társadalomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!