Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért szeretik annyira a TheVR-t?

Miért szeretik annyira a TheVR-t?

Figyelt kérdés
Konkrétan úgy lett híres hogy egy videójában Pisti össze vissza káromkodott. Ez mindent elmondd a magyarok intelligenciájáról? Ez vicces?
2019. aug. 7. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek az,ha valaki csúnyán beszél azt vettem észre hogy elég sok embernek tetszik.
2019. aug. 7. 15:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A tömegnek vicces. Pontosan azért szeretik, mint Radics Petit meg dídzsé tőtöttcigit.
2019. aug. 7. 15:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez nekem sem tetszik, de a volt pasim mindig ezt nézte, nem is értettem, hogy miért olyan jó hallgatni, ahogy káromkodik, már bocsánt. Amúgy aranyos, kedves srácnak tűnik, csak nem értem miért kell csúnyán beszélnie.
2019. aug. 7. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt gyakran én is kérdezem magamtól, persze tudom, hogy mindenkinek más tetszik, de a szememben a felkapott videósok jelentős része egy ripacs, és ez igaz itthon és külföldön is. Engem irritál a ordítozás, a káromkodás, a harsány stílus. Ugyanakkor ez én vagyok, sokak számára lehet ez menő, és laza, az én szememben nem.
2019. aug. 7. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Az ilyen videósok nézői túlnyomórészt tinik vagy fiatalabbak és megkeseredett 25+ 30+os emberkék.

Persze ezzel nincsen semmi baj mindenkinek más az ízlése.

2019. aug. 9. 22:54
 6/8 anonim válasza:
25%

Nekik is azzal indult be hogy az elején az akkori szokások szerint vettek ők is feliratkozókat pénzért ugyan úgy mint sok más videós. Amikor a Youtube hirtelen törölte ezeket a kamu feliratkozókat akkor nagyon sok videósnak tűntek el feliratkozói. Azzal védekezett mindegyik videós hogy csak az inaktív accountokat törölte a Youtube de ez nem igaz. Utána volt hogy minden videóban hízelegtek a nézőknek hogy ti vagytok a legjobbak és hasonlók. Ezt más videósok is átvették akiknek ugyanúgy bejött ez a módszer. Majdnem mindenki szereti ha hízelegnek neki.

Ezek után megrekedtek volna azon a szinten ahol a többi videós is de a háttérben a Pisti erős kapcsolati rendszerén keresztül már le volt beszélve több szponzor. A magyar videósok között nincs másik olyan ahova annyi szponzori pénz áramlana mint hozzájuk. A pénz azért lényeges mert a videózásban a szintlépéshez tobb pénz kell de ez nem az ő érdemük. Azt már csak hallottam hogy elég jók a kapcsolatai politikai oldalon is és így került hozzájuk mint szponzor a telekom és a tsystems. Olyan mesterséges hátszelük van amilyen soha nem lesz más videósoknak. De aki ilyeneket emleget azokat ők kinevetik és letagadják. Hogy tagadták már azt is hogy nem maradhatnak náluk egyes teszt termékek. Azelőtt mutogatták a studio bemutatókor hogy ez is maradhatott és az is. Az egyik laptop és monitor példának okáért. Annyi igaz hogy a legtöbb teszt példányt vissza kell küldeni.

Nem azért indultak be ennyire mert buták a nézőik vagy mert káromkodtak. Egyáltalán nem a nézőknek köszönhetik azt ahová most eljutottak hanem a kapcsolatrendszerüknek. Ugyanez van mindenben ha Magyarországon élsz. Egy szintnél már falakba ütközöl ha nincs kapcsolati rendszered. Ha van kapcsolati rendszered és főleg politikai akkor mindenkit állva hagysz és mindenkinél sikeresebb leszel.

Most majd felvesznek műsorvezetőt a tech csatornára fix vidéki szintű fizetésért. Ha van esze az új embernek akkor saját csatornát indít ha elég ismertté válik. Abból is lesz majd egymás szidása és a nézők manipulálása hogy ne nézzék a tőlük kivált ember csatornáját. Majd figyeljétek meg hogy ez lesz. Ugyanaz a képmutató posvány lett a Youtube mint a tévé. Az ilyenek miatt és azért mert a pénz lett a lényeg. A Youtubeon már a tévénél is profibb de steril és lelketlen tartalmak születnek. Ezért lett felkapott a video info 1 mert őszinte és amatőr ami már ritka. Az emberek inkább erre vágynak. Nem arra hogy már a videó megosztókon is tévés szintű tartalmak legyenek.

2019. aug. 30. 02:56
 7/8 anonim ***** válasza:
35%

# 6

Szerintem azért nem olyan nagy szám a két csóka.

Oké amit leírtál szerintem is így van..de őszintén aki ilyen életmódra irigy az vagy tizenéves vagy élettelen nerd.

Kérdésre válaszolva.Egyáltalán nem híresek.Maximum az interneten.

2019. aug. 30. 08:57
 8/8 Barna_sndr válasza:
100%
#6 te tényleg ennyire veszéjesen idióta vagy vagy csak ezt most poénból írtad (ha annak írtad akkor bocs) mert amit leirtal nem is tudom hany mondatban abbol egy szó sem igaz, de még a kötőszavak sem. Ha tényleg így gobdolod akkor nézz meg pár videót, járj utánna és gondold át mégegyszer légyszi mert ez nagyon gáz. 🙏
2020. máj. 11. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!