A lányok hogy szeretik ha bókolnak nekik?
Figyelt kérdés
Lányok, mit szerettek jobban: ha titeket dicsérnek meg vagy pl: az öltözéketek? Tehát azt mondják hogy "jól nézel ki" vagy azt hogy "jól áll ez a ruha"? Illetve mennyire szeretitek az apróbb észrevételeket, mint pl: "szép a cipőd", "jó illata van a parfümödnek" és hasonlók?2017. jún. 12. 10:10
2/4 anonim válasza:
Csakis az őszinte bókot. Én pl nem pont szavakkal szeretem, ha a férjem mondja, hogy tetszek neki. Azokat vagy elhiszem, vagy nem. De az arckifejezése, a szemvillanásra, a reagálása, még nem hazudott.
3/4 anonim válasza:
Nekem mindenféle bók jól esik, amíg udvarias (szóval nem a "b.nálak", "jó a csöcsöd" kategória). Ha azt mondja, szép vagyok, akkor nyilvánvaló, hogy miért, ha apróságokat dicsér meg rajtam, az meg az ízlésem dicséri :).
4/4 Sunshinedoll válasza:
A jól áll a ruha megfelelő.
Az nem, hogy jó illata van a parfümödnek. Mond helyette azt, hogy "Jó illatod van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!