Fiúk miért tesznek fel heavy makeup-pt, meg sminkelik magukat lánynak?
Figyelt kérdés
Mostanában youtubon egyre több ilyembe futok bele. Jézusom. Oké, hogy meleg... Aztán az anyja veszi neki ezt a sok sminket?
Oké, hogy Amerika, de itthon az ilyet kicsinálnák az iskolában, ha kisdolgokért "csúnya vagy, milyen a fogad már", vagy nem vagy szimpatikus, akkor pokollá teszik az életedet. Nem azért, mert meleg. Meg nekem anyám már egy szempillaspirált sem engedett, pedig lányként az semmi...
De amúgy szeretnék én is egy elfogadottabb helyen élni, nem egy magyarországi falun, ahol azért is kikészítenek, ami meg sem történt... Meg szenvedj te is, mert 100 éve a dédnagyanyád mezógazdaságból élt, nem ilyenekekkel foglalkozott. Arról nem én tehetek és legyek remete.
2019. nov. 30. 09:14
1/5 anonim válasza:
Egyszer én is szívesen beöltöznék lánynak, pedig nem gondolom magamat homoszexuálisnak. De legalább szép hosszú hajam van, nem kellene a parókával bíbelődni. 18/f
3/5 anonim válasza:
Mert életképtelenek és valahogy ki akarnak tűnni.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem csak viccből egyszer kikenik magukat. Így élnek, ez az állandó és jobban ofavannak ezekért, mint te egy nő, egyszerűen szólva "b...zi".
2019. nov. 30. 12:18
5/5 Metionin válasza:
Gondolom mert tetszik nekik és mert ahol ők élnek, nem verik meg őket ezért az utcán. Azért a youtube-os sminkesek akár fiú akár lány, nem a videós sminkjeikben mászkálnak az utcán általában. Amúgy lehet kövezni de én bírom az ilyesmit. nyáron a sziget fesztivál kezdődött épp, láttam a héven egy srácot, olyan sminkje volt hogy majd beszartam. Hadd csinálja ha neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!